Zien we je op 2 november?

Aanmelden hypotheekcafé

Wij praten je graag bij

Het Hypotheekcafé

Zaterdag 2 november organiseren wij het Hypotheekcafé. Tijdens deze ochtend geven wij vier presentaties. De drie presentaties die wij voor huiseigenaren geven zitten al vol. Wilt u de informatie die wij tijdens deze presentaties bespreken ontvangen? Stuur dan een mail naar info@geerts.nl of WhatsApp of bel naar 0162-475675.

Ben je op zoek naar je eerste koophuis?
Leuk! Maar dan komt er wel een heleboel op je af. Onze hypotheekadviseur Dennie Antheunisse en een medewerker van notariaat Erik Dicou vertellen je graag wat er komt kijken bij het kopen van een huis, met wie je te maken krijgt, hoe het proces in elkaar zit en met welke kosten je rekening moet houden. Deze presentatie duurt van 11:30 uur tot 13:00 uur.

Heb je al een hypotheek lopen?
Dan praten onze hypotheekadviseurs en een medewerker van notariaat Erik Dicou je van 11:30 uur tot 13:00 uur graag bij over de actualiteiten rondom jouw hypotheek. Een greep uit de onderwerpen die tijdens deze presentatie aan bod komen:  de aflosvrije hypotheek, financieringsmogelijkheden voor het verduurzamen van je woning, fiscale wijzigingen, het benutten van overwaarde als aanvulling op je pensioeninkomen en schenken 

De twee presentaties die plaatsvinden van 09:30 uur tot 11:00 uur en de presentatie die plaatsvindt van 11:30 uur tot 13:00 uur zitten helemaal vol. U kunt zich dus niet meer hiervoor aanmelden. Wilt u de informatie die wij tijdens deze presentaties bespreken ontvangen? Stuur dan een mail naar info@geerts.nl of WhatsApp of bel naar 0162-475675.

Meld je gratis aan!
Uiteraard is er tijdens het hypotheekcafé ook ruimte voor vragen. Wil je hierbij zijn? Gezellig! Aanmelden is kosteloos en kan via het formulier hiernaast. Iedereen is welkom tijdens het Hypotheekcafé. Dus ken je mensen voor wie het interessant kan zijn? Dan zijn ook zij van harte welkom!

Heb je nog vragen? Of wil je liever een persoonlijke afspraak inplannen met een van onze hypotheekadviseurs? Bel of WhatsApp dan naar 0162-475675 of mail naar info@geerts.nl. 


Ik ben er bij!

* de presentaties voor huiseigenaren zitten helaas vol

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht