Geerts neemt acitiviteiten DVG over

Vanaf 1 juni neemt Geerts de activiteiten over van DVG. We vertellen u graag meer over deze mooie stap voor beide kantoren.

Het verdrietige nieuws van het plotselinge overlijden van Wanny van Gils, eigenaar van DVG financiële diensten, was voor alle betrokkenen een grote schok. Er viel een grote leegte bij DVG en de vraag rees: hoe nu verder? Gesterkt door de nagedachtenis aan Wanny hebben, Brigitte, Marcia, Dennie, Janneke, José en Mirjam de schouders eronder gezet en hard gewerkt om uw financiële belangen goed te blijven verzorgen.

Natuurlijk werd al snel gekeken naar de toekomst en uw belang als klant van DVG. Om deze reden is besloten de activiteiten van DVG per 1 juni over te dragen aan Geerts. Belangrijk bij deze keuze was dat Geerts dezelfde visie heeft en dicht bij de klant staat. Niet voor niets zijn de kernwaarden van Geerts Betrokken – Betrouwbaar – Beschikbaar.

Geerts is een 3e generatie familiebedrijf dat door Jan Geerts in 1950 is gestart. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Oosterhout aan de Mathildastraat 39, hemelsbreed 200 meter van het kantoor van DVG. Geerts is met de aanvulling van DVG uitgegroeid tot een professionele organisatie met 35 medewerkers. Allemaal goed opgeleide en betrokken adviseurs die u graag van dienst zijn. U kunt rekenen op een deskundig en betrouwbaar advies voor uw verzekeringen, uw hypotheek en uw pensioen. Voor u privé en uw bedrijf helpen wij u met het beheersbaar houden van financiële risico’s. 


Wat betekent dit voor u als relatie van DVG?

Wij doen er alles aan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De adviseurs van DVG, uw huidige contactpersonen, blijven uw zaken behartigen en voor u het aanspreekpunt. Wel verhuist half juni het kantoor van DVG naar de Mathildastraat en zal de naam DVG worden vervangen door Geerts. 

We nodigen u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking, een rondleiding door het pand of een adviesgesprek. De koffie staat altijd voor u klaar.

Mede namens: Brigitte, Dennie, Gerard, Janneke, José, Marcia en Mirjam 

Geerts Financiële Dienstverleners 

Tomas Geerts, Sanne Geerts en Richard van Dongen


Contactgegevens:

Geerts Financiële Dienstverleners 

Mathildastraat 39 4901 HCOOSTERHOUT 

0162 475 675

info@geerts.nl

Komt u langs voor een persoonlijke kennismaking? Uw auto kunt u aan de achterzijde van het pand parkeren. 

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht