De financiële risico’s voor Participatie-ondernemers

Een verzekering afgestemd op jouw risico's

In coöperatie De Vrije Uitloop in Breda zijn zo’n 13 sociale ondernemers actief. Allen divers in hun werkzaamheden. De risico’s die zij lopen zijn hierdoor ook uiteenlopend. Je kunt je misschien wel voorstellen dat de kans dat er iets gebeurt, met financiële schade tot gevolg, bij de ene onderneming hoger is dan bij de andere onderneming. Werk je bijvoorbeeld thuis en ontvang je daar klanten? Of werk je ergens op locatie? Allemaal factoren die meespelen. 

Verzekering speciaal voor Participatie-ondernemers

Het sociale karakter van het ondernemen hebben wij ook weten te verwerken in de verzekering voor aansprakelijkheid. Waar normaal gesproken de ene ondernemer meer moet betalen dan de ander, hebben wij speciaal voor Participatie-ondernemers één vast tarief. Alleen met een uitzonderlijk bedrijf of beroep betaal je meer. Voor € 75 per jaar (excl. assurantiebelasting) ben je als Participatie-ondernemer verzekerd en ontvang je een eigen polis. 

Waarom wij dit aanbieden? Wij vinden dat juist mensen die kwetsbaar zijn en wiens vermogen (nog) beperkt is, zichzelf moeten kunnen beschermen. Tenslotte kun je bij aansprakelijkheidskwesties nooit vooraf stellen hoe hoog een schadeclaim wordt.

Wij staan voor je klaar

Ben jij de kartrekker van een sociale coöperatie? En heb je vragen op het gebied van de te verzekeren risico’s? Wij staan voor je klaar. Neem contact op met John Loonen via 0162-475675 of mail naar jloonen@geerts.nl.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht