Ontmoet het team van Geerts

Stuk voor stuk oog voor jouw situatie

Passie voor het vak

Ons team bestaat uit enthousiaste en vakbekwame collega’s met passie voor het vak. Door ruime praktijkervaring beschikken zij over de kennis en expertise om jou optimaal te ondersteunen. De markt wordt bovendien goed in de gaten gehouden en relevante ontwikkelingen worden tijdig gesignaleerd. Daardoor ben je als klant niet alleen vandaag goed verzekerd, maar ook in de toekomst.

Ruim 40 betrokken collega's

Dagelijks staan ruim 40 adviseurs klaar om voor jou aan de slag te gaan. Geerts is een echt familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen en open communicatie. Iedere collega is expert op zijn of haar eigen, specifieke gebied en vormt het visitekaartje van het bedrijf. Daardoor ben jij altijd verzekerd van het beste advies, of het nou gaat om je bedrijf of je persoonlijke situatie.

Alle collega's op een rijtje

Benieuwd naar de gezichten achter de telefoon? We stellen ze graag aan je voor! Heb je behoefte aan advies over je verzekeringen, hypotheek of pensioen? Schroom dan niet om de telefoon te pakken. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Alexander de Bie

Hypotheekadviseur
Direct nummer: 085 - 020 07 78

Al geruime tijd helemaal thuis in de wereld van hypotheken. Zijn doel is om je met raad en daad bij te staan door het geven van het best mogelijke hypotheekadvies. Zo kan jij zonder zorgen genieten van de aankoop van je woning. 

Angela van Arendonk

Acceptant volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 90

Angela kent alle mogelijkheden bij de verschillende verzekeraars. Ze is snel en heeft nauw overleg met de adviseur. Zo ben je ervan verzekerd dat je een mooie offerte ontvangt.

Angelique Frenk

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 80

Haar jarenlange ervaring (ruim 20 jaar!) zal jou zeker helpen, zij weet precies wat bij jou past. Recht door zee, direct en duidelijk regelt zij jouw zaken, mét een snufje humor. 

Anne Mannaerts-Coppens

Relatiebeheerder Werkgeversdesk
Direct nummer: 085 - 020 07 31

Net afgestudeerd en daarmee een nieuwe aanwinst op ons kantoor.
Een vrolijke jonge kracht met aandacht voor arbeidsrecht binnen jouw bedrijf.

Aries Jansen

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 71

Heb je schade? Aries adviseert je graag en zorgt dat alles goed wordt geregeld. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw schade snel en vakkundig wordt behandeld. 

Ben van den Broek

Adviseur Pensioen en Inkomen
Direct nummer: 085 - 020 07 76

Pensioendeskundige in hart en nieren, hij kent de markt als geen ander. 
Gedreven weet hij voor jou het uiterste te bereiken.

Bjorn Staps

Medewerker Overvoer
Direct nummer: 085 - 020 07 36

Bjorn zorgt ervoor dat je ook tijdens de looptijd van je verzekeringen, van advies verzekerd bent. Wordt jouw verzekeraar overgenomen? Dan checkt Bjorn of dit voor jou gunstig is, of dat het verstandiger is om naar een andere verzekeraar te gaan. Hij legt dit geduldig en overzichtelijk aan je uit en maakt dit voor je in orde.

Carla Geerts

Ambassadeur
Direct nummer: 085 - 020 07 78

Ondanks dat ze het stokje heeft overgedragen is zij nog steeds betrokken bij het bedrijf. Haar ambitie voor de toekomst: de grootste en de beste ambassadeur van Geerts zijn!

Duncan van Dixhoorn

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 97

Sociaal en altijd in voor een praatje. Heb je een vraag over je (zorg)verzekering? Vraag hem het hemd van het lijf, hij zoekt het graag voor je uit en neemt gegarandeerd de tijd voor je. 

Elisa Borst

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 43

Een vrolijke, jonge en enthousiaste kracht. Heb je een vraag over je verzekeringen? Elisa staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Erica Wagenvoort

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 48

Heb je schade? Bel naar ons kantoor of kom langs. Erica zorgt ervoor dat alles correct en vakkundig wordt geregeld en adviseert je graag.

Erna Vermeltfoort

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 37

Ben je ondernemer? Dan is Erna hét aanspreekpunt voor jou. Ze heeft ruim 30 jaar kennis en ervaring binnen de zakelijke verzekeringsbranche en weet dus van de hoed en de rand. 

Evelien Fiere

Marketing & Communicatie
Direct nummer: 085 - 020 07 32

Het creatieve brein binnen Geerts! Vanuit haar passie voor marketing en communicatie zorgt zij, zowel offline als online, voor een goede zichtbaarheid van Geerts.

Helen van Nunen

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 96

Helen is je vraagbaak als het gaat om je particuliere verzekeringen. Aan persoonlijke aandacht kom je bij haar zeker geen tekort. Stel je haar een vraag? Dan zet ze graag zelf een stapje extra om je verder te helpen. 

Jack Geerts

Ambassadeur
Direct nummer: 085 - 020 07 44

Voor veel klanten een bekend gezicht. Na jarenlang de kartrekker van het bedrijf te zijn geweest, is Jack nu een belangrijke kracht op de achtergrond.

Jan Rombouts

Acceptant
Direct nummer: 085 - 020 07 85

Samen met de andere collega’s van team Administratie & Acceptatie zorgt hij ervoor dat je een mooie offerte ontvangt en voor een goede administratieve afwikkeling en beheer van je verzekeringen. 

Jeroen van der Linden

Adviseur Pensioen & InkomenDirect nummer: 085 - 020 07 35
Jeroen is pensioendeskundige in hart en nieren. Hij heeft jarenlange ervaring in het vak en komt daarom tijdelijk onze werkgeversdesk ondersteunen.

John Loonen

Adviseur Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 27

Enthousiast en met zijn ervaring het juiste aanspreekpunt voor de MKB ondernemer.
Met zijn persoonlijke aandacht zorgt hij goed voor jou als relatie. 

Jos Blankenstijn

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 28

Ben jij een ondernemer? Jos adviseert je graag over je bedrijfsverzekeringen. Hij is creatief in het zoeken naar oplossingen én adviseert je met een vleugje humor. 

José van den Corput

Receptie
Direct nummer: 085 - 020 07 81

Als receptioniste zorgt José ervoor dat je je welkom voelt bij Geerts en je niks tekort komt. Bel je naar kantoor? José staat je vriendelijk te woord.

Laura Govaarts

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 34

Heb je een schade? Bel naar kantoor en Laura zorgt ervoor dat je schade snel en correct wordt afgehandeld. Laura helpt je geduldig en heeft oog voor jou.

Leonie van Gageldonk

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 74

Heb je vragen over je verzekeringen? Leonie staat voor je klaar! Ze zoekt alles tot in de puntjes voor je uit, beantwoord duidelijk en geduldig als je vragen en neemt echt de tijd voor je.

Lianne van der Heijden

Relatiebeheerder Geerts Exclusief
Direct nummer: 085 - 020 07 84

Persoonlijke aandacht voor de nét iets andere risico’s. Altijd op zoek naar een passende oplossing. Gegarandeerd een mooie samenwerking met jou als klant.

Lucien Smeets

Adviseur Pensioen & Inkomen
Direct nummer: 085 - 020 07 40

Lucien heeft al meer dan 30 jaar ervaring in verzekeringen waarvan de meeste jaren als adviseur voor werkgevers op het gebied van collectieve pensioen- en inkomensverzekeringen. Kortom; een echte oude rot in het vak die je met raad en daad bij kan staan.

Marcia Ijpelaar

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020  07 82

Dankzij haar jarenlange ervaring weet zij precies hoe ze jou kan ontzorgen. Gedreven gaat zij voor jou op zoek naar de juiste oplossing.

Mirjam Kool - Van der Heijden

Administratie 
Direct nummer: 085 - 020 07 83

Mirjam heeft jarenlange ervaring op financieel en administratief vlak. Zij is echt onze behulpzame duizendpoot.

Monique Bal

Manager Volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 95

Monique geeft leiding aan de afdeling volmacht. Zij houdt zich bezig met de boekhouding, zorgt dat de interne systemen op rolletjes lopen en bewaakt de resultaten.

Nadieh Jansen

Marketing & Communicatie
Direct nummer: 085 - 020 07 33

Nadieh brengt je via onze social media kanalen, nieuwsbrief en website op de hoogte van het laatste nieuws rondom verzekeringen, hypotheken en pensioen. Daarnaast zorgt zij zowel online als offline voor een goede zichtbaarheid van Geerts!

Patricia Mertens

Relatiebeheerder Hypotheken
Direct nummer: 085 - 020 07 93

De duizendpoot van onze hypotheek afdeling. Secuur, correct, vaardig en altijd vriendelijk. Voor vragen rondom de afwikkeling van jouw hypotheek en/of overlijdensrisicoverzekering is zij hét aanspreekpunt.

Patrick Stultjens

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 23

Sociaal en behulpzaam. Heb je een vraag over je zakelijke verzekeringen? Hij gaat graag voor je aan de slag.

Paul Benschop

Adviseur Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 73

Zit nooit stil en is altijd gedreven zoekend naar mogelijkheden voor de klant. Bekend gezicht binnen het MKB en beweegt zich graag tussen de ondernemers.

Roy Ripzaad

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 – 020 07 66

Heb je een schade? Roy neemt de tijd voor je en helpt je zo volledig en transparant mogelijk.  Hij zet zich gegarandeerd voor de volle 100% in om jouw schade correct af te handelen en zoveel mogelijk voor jou uit handen te nemen.


Richard van Dongen

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085- 020 07 79

Als mede-eigenaar zet hij gedreven de koers voor de toekomst uit, brengt vraag en aanbod bij elkaar. Altijd voor jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden. 

Richard van Gelder

ICT
Direct nummer: 085 - 020 07 77 

Binnen ons kantoor verantwoordelijk voor de ICT. Overzichtelijk en doelgericht is Richard continu op zoek naar manieren om onze ICT te verbeteren, zodat we jou nog beter kunnen helpen.

Petra Koenen

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 63

Door haar jarenlange ervaring (bijna 20 jaar) weet ze jou als zakelijke relatie kundig te adviseren en te woord te staan. Ze gaat hierin geen uitdaging uit de weg en helpt je graag met het oplossen van je vragen over je zakelijke verzekeringen, hoe complex ze ook zijn.

Rabiye Akkoc-Aydogan

Relatiebeheerder Werkgeversdesk 
Direct nummer: 085 - 020 07 88

Rabiye is werkzaam binnen onze werkgeversdesk als relatiebeheerder. Heb je een vraag over een inkomensverzekering? Rabiye staat voor je klaar om je vraag geduldig te beantwoorden. Daarnaast zorgt zij voor een goede administratieve verwerking van jouw inkomensverzekeringen.

Ruud Martens

ICT en volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 24

Ruud zorgt ervoor dat alle administratie vanuit de verzekeraars goed wordt verwerkt. Hij is tevens de redder in nood wanneer collega’s vragen hebben over technische systemen.

Sander Koese

Adviseur Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 25

Super enthousiast en altijd meedenkend. Beweegt zich op alle markten en is de Cyber- en Werkmaterieelspecialist van kantoor. Je voelt je gegarandeerd bij hem thuis.

Sander Rommelse

Hypotheekadviseur
Direct nummer: 085 - 0200765

Heb je verhuisplannen? Sander heeft al ruim 30 jaar ervaring binnen de financiële sector. Je bent bij hem dus zeker aan het juiste adres om de aankoop van je droomwoning te financieren..

Sandra de Pender

Hypotheekadviseur
Direct nummer: 085 - 020 07 87

Voor hypotheekadvies op maat is zij de aangewezen persoon. Fris, persoonlijk, deskundig, enthousiast en recht door zee. Kortom een adviseur waar jij iets aan hebt!

Sanne Geerts

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085 - 020 07 50

Sanne is een multitasker, doorzetter en heeft oog voor jou. Heb je vragen over sponsoring, jouw particuliere verzekeringen of wil je bij Geerts werken? Als mede-eigenaar is zij hét aanspreekpunt.

Sietse van der Meer

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 0794

Als relatiebeheerder bedrijven bouwt Sietse graag een langdurige relatie op waarbij hij jou en je bedrijf goed wil leren kennen. Helemaal thuis in de wereld van transport en logistiek, maar ook voor al je andere vragen kan je bij hem terecht.

Susan Klis-Van Dongen

Adviseur Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 86

Weet precies wat de ondernemer nodig heeft. Recht door zee, accuraat en kordaat regelt zij jouw zaken. De spil op onze zakelijke afdeling.

Thom Schneider

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 92

Voelt zich thuis op de jongerenmarkt. Regelt voor jou je eerste autoverzekering.
Ga je zelfstandig wonen? Hij is de aangewezen persoon om jou te adviseren.

Tomas Geerts

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085 - 020 07 49

Door zijn gedrevenheid, strategisch inzicht en enthousiasme is hij vanuit zijn rol als mede-eigenaar altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vera Timmermans - Dopper

Relatiebeheerder Werkgeversdesk
Direct nummer: 085 - 020 07 45

helemaal thuis in de wereld van verzuimoplossingen binnen jouw bedrijf.  Heb je vragen over pensioen of zorg? Haar heldere uitleg zorgt voor duidelijkheid. 

Kyara Oerlemans

Relatiebeheerder Werkgeversdesk
Direct nummer: 085 - 020 07 89

Enthousiaste kracht die je helpt op het gebied van pensioen, ziekte en verzuim en duurzame inzetbaarheid. Heb je een vraag over je inkomensverzekering?  Kyra helpt je graag.

Louise van den Heijkant

In memoriam

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht