Ontmoet het team van Geerts

Stuk voor stuk oog voor jouw situatie

Passie voor het vak

Ons team bestaat uit enthousiaste en vakbekwame collega’s met passie voor het vak. Door ruime praktijkervaring beschikken zij over de kennis en expertise om jou optimaal te ondersteunen. De markt wordt bovendien goed in de gaten gehouden en relevante ontwikkelingen worden tijdig gesignaleerd. Daardoor ben je als klant niet alleen vandaag goed verzekerd, maar ook in de toekomst.

Ruim 35 betrokken collega's

Dagelijks staan ruim 35 adviseurs klaar om voor jou aan de slag te gaan. Geerts is een echt familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen en open communicatie. Iedere collega is expert op zijn of haar eigen, specifieke gebied en vormt het visitekaartje van het bedrijf. Daardoor ben jij altijd verzekerd van het beste advies, of het nou gaat om je bedrijf of je persoonlijke situatie.

Alle collega's op een rijtje

Benieuwd naar de gezichten achter de telefoon? We stellen ze graag aan je voor! Heb je behoefte aan advies over je verzekeringen, hypotheek of pensioen? Schroom dan niet om de telefoon te pakken. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Angela van Arendonk

Acceptant volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 90

Angela kent alle mogelijkheden bij de verschillende verzekeraars. Ze is snel en heeft nauw overleg met de adviseur. Zo ben je ervan verzekerd dat je een mooie offerte ontvangt.

Angelique Frenk

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 80

Haar jarenlange ervaring (ruim 20 jaar!) zal jou zeker helpen, zij weet precies wat bij jou past. Recht door zee, direct en duidelijk regelt zij jouw zaken, mét een snufje humor. 

Anne Coppens

Relatiebeheerder Werkgeversdesk
Direct nummer: 085 - 020 07 31

Een vrolijke jonge kracht met aandacht voor arbeidsrecht binnen jouw bedrijf. Heb je een vraag op het gebied van pensioen, ziekte en verzuim of duurzame inzetbaarheid? Anne staat voor je klaar!

Aries Jansen

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 71

Heb je schade? Aries adviseert je graag en zorgt dat alles goed wordt geregeld. Zijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw schade snel en vakkundig wordt behandeld. 

Ben van den Broek

Adviseur Pensioen en Inkomen
Direct nummer: 085 - 020 07 76

Pensioendeskundige in hart en nieren, hij kent de markt als geen ander. 
Gedreven weet hij voor jou het uiterste te bereiken.

Carla Geerts

Ambassadeur
Direct nummer: 085 - 020 07 78

Ondanks dat ze het stokje heeft overgedragen is zij nog steeds betrokken bij het bedrijf. Haar ambitie voor de toekomst: de grootste en de beste ambassadeur van Geerts zijn!

Dennie Antheunisse

Hypotheekadviseur
Direct nummer: 0162-475675

Helemaal thuis in de wereld van hypotheken. Persoonlijk en deskundig gaat hij voor jou aan de slag, zodat jouw hypotheek staat als een huis.

Duncan van Dixhoorn

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 97

Sociaal en altijd in voor een praatje. Heb je een vraag over je (zorg)verzekering? Vraag hem het hemd van het lijf, hij zoekt het graag voor je uit en neemt gegarandeerd de tijd voor je. 

Elisa Borst

Trainee Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 43

Een vrolijke jonge en enthousiaste kracht. Als Trainee schadebehandelaar leert zij binnen Geerts de fijne kneepjes van het vak.

Erica Wagenvoort

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 48

Heb je schade? Bel naar ons kantoor of kom langs. Erica zorgt ervoor dat alles correct en vakkundig wordt geregeld en adviseert je graag.

Evelien Fiere

Marketing & Communicatie
Direct nummer: 085 - 020 07 32

Het creatieve brein binnen Geerts! Vanuit haar passie voor marketing en communicatie zorgt zij, zowel offline als online, voor een goede zichtbaarheid van Geerts.

Jack Geerts

Ambassadeur
Direct nummer: 085 - 020 07 44

Voor veel klanten een bekend gezicht. Na jarenlang de kartrekker van het bedrijf te zijn geweest, is Jack nu een belangrijke kracht op de achtergrond.

John Loonen

Risicoadviseur Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 27

Enthousiast en met zijn ervaring het juiste aanspreekpunt voor de MKB ondernemer.
Met zijn persoonlijke aandacht zorgt hij goed voor jou als relatie. 

Jos Blankenstijn

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 28

Adviseert sinds 2011 de particuliere relatie. Ook als je startend ZZP-er bent, zal hij je enthousiast en deskundig adviseren.

José van den Corput

Receptie
Direct nummer: 085 - 020 07 81

Als receptioniste zorgt José ervoor dat je je welkom voelt bij Geerts en je niks tekort komt. Bel je naar kantoor? José staat je vriendelijk te woord.

Laura Govaarts

Schadebehandelaar
Direct nummer: 085 - 020 07 34

Heb je een schade? Bel naar kantoor en Laura zorgt ervoor dat je schade snel en correct wordt afgehandeld. Laura helpt je geduldig en heeft oog voor jou.

Leonie van Gageldonk

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 74

Heb je vragen over je verzekeringen? Leonie staat voor je klaar! Ze zoekt alles tot in de puntjes voor je uit, beantwoord duidelijk en geduldig als je vragen en neemt echt de tijd voor je.

Lianne van der Heijden

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 84

Persoonlijke aandacht voor de nét iets andere risico’s. Altijd op zoek naar een passende oplossing. Gegarandeerd een mooie samenwerking met jou als klant.

Marcia Ijpelaar

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020  07 82

Dankzij haar jarenlange ervaring weet zij precies hoe ze jou kan ontzorgen. Gedreven gaat zij voor jou op zoek naar de juiste oplossing.

Mirjam Kool - Van der Heijden

Administratie 
Direct nummer: 085 - 020 07 83

Mirjam heeft jarenlange ervaring op financieel en administratief vlak. Zij is echt onze behulpzame duizendpoot.

Monique Bal

Manager Volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 95

Monique geeft leiding aan de afdeling volmacht. Zij houdt zich bezig met de boekhouding, zorgt dat de interne systemen op rolletjes lopen en bewaakt de resultaten.

Patricia Mertens

Relatiebeheerder Hypotheken
Direct nummer: 085 - 020 07 93

De duizendpoot van onze hypotheek afdeling. Secuur, correct, vaardig en altijd vriendelijk. Voor vragen rondom de afwikkeling van jouw hypotheek en/of overlijdensrisicoverzekering is zij hét aanspreekpunt.

Patrick Stultjens

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 23

Sociaal en behulpzaam. Heb je een vraag over je zakelijke verzekeringen? Hij gaat graag voor je aan de slag.

Paul Benschop

Risicobeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 73

Zit nooit stil en is altijd gedreven zoekend naar mogelijkheden voor de klant. Bekend gezicht binnen het MKB en beweegt zich graag tussen de ondernemers.

Richard van Dongen

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085- 020 07 79

Als mede-eigenaar zet hij gedreven de koers voor de toekomst uit, brengt vraag en aanbod bij elkaar. Altijd voor jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Petra Koenen

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 63

Door haar jarenlange ervaring (bijna 20 jaar) weet ze jou als zakelijke relatie kundig te adviseren en te woord te staan. Ze gaat hierin geen uitdaging uit de weg en helpt je graag met het oplossen van je vragen over je zakelijke verzekeringen, hoe complex ze ook zijn.

Rabiye Akkoc-Aydogan

Acceptant
Direct nummer: 085 - 020 07 88

Als acceptant is zij verantwoordelijk voor het accepteren, wijzigen, royeren en opmaken van jouw polis. Kortom; zij zorgt ervoor dat jouw risico’s beheersbaar blijven.

Ruud Martens

ICT en volmacht
Direct nummer: 085 - 020 07 24

Ruud zorgt ervoor dat alle administratie vanuit de verzekeraars goed wordt verwerkt. Hij is tevens de redder in nood wanneer collega’s vragen hebben over technische systemen.

Sander Koese

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 25

Super enthousiast en altijd meedenkend. Beweegt zich op alle markten en is de Cyber- en Werkmaterieelspecialist van kantoor. Je voelt je gegarandeerd bij hem thuis.

Sandra de Pender

Hypotheekadviseur
Direct nummer: 085 - 020 07 87

Voor hypotheekadvies op maat is zij de aangewezen persoon. Fris, persoonlijk, deskundig, enthousiast en recht door zee. Kortom een adviseur waar jij iets aan hebt!

Sanne Geerts

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085 - 020 07 50

Sanne is een multitasker, doorzetter en heeft oog voor jou. Heb je vragen over sponsoring, jouw particuliere verzekeringen of wil je bij Geerts werken? Als mede-eigenaar is zij hét aanspreekpunt.

Susan Klis-Van Dongen

Relatiebeheerder Bedrijven
Direct nummer: 085 - 020 07 86

Weet precies wat de ondernemer nodig heeft. Recht door zee, accuraat en kordaat regelt zij jouw zaken. De spil op onze zakelijke afdeling.

Thom Schneider

Relatiebeheerder Particulieren
Direct nummer: 085 - 020 07 92

Voelt zich thuis op de jongerenmarkt. Regelt voor jou je eerste autoverzekering.
Ga je zelfstandig wonen? Hij is de aangewezen persoon om jou te adviseren.

Tomas Geerts

Mede-eigenaar
Direct nummer: 085 - 020 07 49

Door zijn gedrevenheid, strategisch inzicht en enthousiasme is hij vanuit zijn rol als mede-eigenaar altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vera Timmermans - Dopper

Relatiebeheerder Werkgeversdesk
Direct nummer: 085 - 020 07 45

Helemaal thuis in de wereld van verzuimoplossingen binnen jouw bedrijf.
 Heb je vragen over pensioen of zorg? Haar heldere uitleg zorgt voor duidelijkheid.

Louise van den Heijkant

Im memoriam

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht