Wat doet Geerts

Geerts is sinds 1950 gevestigd in het centrum van Oosterhout en helpt financiële risico’s beheersbaar te houden. Wij kunnen putten uit een schat aan ervaring en kiezen voor relaties waarmee we een langdurige samenwerking aan gaan. Geerts levert op de zakelijke en particuliere klant afgestemd advies en beheer van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar zijn daarbij onze kernwaarden. Wij zijn daarom ook heel blij met klanten die ons al vele jaren en zelfs vanaf de start van ons bedrijf trouw zijn.

Geerts is geen prijsvechter maar zeer alert op prijsontwikkelingen en klantvoordeel. Wij hechten aan specifieke basiswaarden die zich zeker in deze huidige, stormachtige markt, bewezen hebben. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid zijn voor ons essentieel. De klant staat altijd centraal. En wij geloven in het spreekwoord: Schoenmaker, blijf bij je leest.

Juist nu onze sector roerige tijden beleeft, zijn transparantie en maatwerk bij complexe adviestrajecten onmisbare ingrediënten voor een relatie op basis van vertrouwen. Bij ons dus geen mooie praatjes of geheimzinnigheid, u heeft het volste recht op duidelijkheid en openheid. Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst, geloven in ons product en kennen de markt door en door. Om die reden kunnen wij u, onze klant, de service en kwaliteit bieden die u verdient.

 

Historie en Missie

Omstreeks 1950 kwam Jan Geerts tot de ontdekking dat er in zijn regio behoefte was aan meer dan alleen een brand- en aansprakelijkheidsverzekering. En zo richtte hij toen Geerts Assurantiën op. Hij was een pionier en hoewel het nu bijna niet meer is voor te stellen, ging hij dag in dag uit langs de deuren van boeren, burgers en bedrijven om zijn producten aan te bieden. Al snel groeide Geerts uit tot een bloeiend bedrijf dat het vertrouwen van vele klanten genoot. En geen wonder, want Geerts was toen al zeer betrokken, betrouwbaar en beschikbaar.

Tweede helft van de jaren ’70 kwam zoon Jack in het bedrijf en ook schoonzoon Rob Geerts kwam de gelederen versterken. Het duo zorgde voor een flinke groei en ondanks de uitbreiding bleven de kernwaarden zoals vader Geerts die ooit had bepaald, recht overeind. Na de dood van Rob besloot Robs vrouw en zus van Jack, Carla, zich bij het bedrijf te betrekken. Zij geeft inmiddels sturing aan de interne organisatie en het personeelsbeleid. Het personeel is het visitekaartje van Geerts. Carla Geerts geeft aan dit hechte team van 27 specialisten leiding door middel van open communicatie en korte lijnen. Jack Geerts is algemeen directeur en is vaak bij zijn klanten te vinden, want daar ligt zijn passie en toegevoegde waarde.

Het is duidelijk dat er in de naaste toekomst veel in de financiële sector moet en zal veranderen. Geerts ziet die toekomst vol vertrouwen tegemoet. Bewijs van vertrouwen in de toekomst is mede te zien aan het feit dat de zoon van Carla en Rob Geerts, Tomas sinds 2012 in het bedrijf werkt. We zijn klaar voor de toekomst met meer transparantie en maatwerk naar de mondige klant. Maar de kernwaarden, zoals ooit bepaald door vader Geerts, blijven het uitgangspunt. Geerts zal ook in de toekomst een betrouwbare, betrokken en beschikbare partner voor haar relaties zijn. 

Zo werken wij

Openheid en transparantie, dat kunt u van ons verwachten! Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat klanten weten wat we doen, hoe wij werken en waarmee u bij ons kunt aankloppen. U moet bijvoorbeeld weten dat wij totaal onafhankelijk zijn van leveranciers van financiële producten. Op geen enkele manier hebben zij direct of indirect invloed op ons beleid. Zo staan uw wensen altijd centraal.

De Zekerheden van Geerts:
 
Betrokken
    Gemak en service
    Partner in risicobeheer
Betrouwbaar
    Deskundige mensen
    Onafhankelijk advies
Beschikbaar
    Persoonlijk contact
    Altijd bereikbaar
 

Onze werkwijze hebben we formeel vastgelegd in een dienstverleningsdocument dat u informeert over onze dienstenverlening, adviesfunctie en service. Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners