AOV Advies

 

 

100% onafhankelijk AOV advies

U zult zeggen waarom is het zo belangrijk dat ik een onafhankelijk advies krijg. Ik vind zelf wel een verzekering via het internet. En de verzekeringen verschillen allemaal niet zo veel van elkaar. Het zijn echter helemaal niet dezelfde premies en dezelfde verzekeringen. Met dezelfde uitgangspunten liggen de premies vaak ver uit elkaar. Uw wensen zijn vaak ook zeer specifiek voor uw situatie. En verzekeraars hebben vaak een specifiek specialisme.

Dus wanneer heeft u dan de beste dekking tegen de gunstigste premie? En wanneer sluit deze verzekering optimaal aan bij uw situatie? Laat u adviseren door onze specialisten. U wensen staan bij ons centraal! Wij maken een zuivere vergelijking op basis van uw wensen en selecteren daarbij de beste verzekering uit 25-30 producten. U heeft dus altijd de verzekering die het beste bij u past.

U kunt bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten die specifiek voor uw situatie is geselecteerd. Het risico van arbeidsongeschiktheid is iets waar iedere ondernemer zich van bewust moet zijn. Of hij zich hier dan wel of niet voor verzekerd is dan de tweede vraag. We komen graag met u in gesprek om naar uw situatie te kijken.

Lees hier meer over het nut en risico in onze folder: ’Een goed gesprek over arbeidsongeschiktheid en ondernemerschap’ 

In een persoonlijk gesprek maken wij een inventarisatie van uw situatie en komen wij vervolgens tot een advies op maat. Wij bieden u een onafhankelijk advies met een vergelijking van meer dan 30 producten in de markt. Op die manier selecteren wij de beste verzekeringen voor uw situatie. In ons dienstverleningsdocument leest u onze standaard tarieven voor dit advies traject.

Neem contact met ons op via info@geerts.nl of 0162-475675 Wij komen graag met u in gesprek!

5 aov tips

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners