Persoonlijk financieel advies op maat

Financieel advies

Jouw situatie deskundig onder de loep

Naast het geven van advies, bemiddelen wij ook bij het tot stand komen van de overeenkomsten met aanbieders van financiële producten. Jouw belangen vormen hiervoor de basis. Het advies gaat daarom verder dan je vertellen welke verzekering het beste bij je past. We vertellen je graag welke stappen er voor dit advies plaatsvinden.

Wij geven duidelijkheid

Om je een goed, zorgvuldig en passend advies te geven werken wij volgens een vaste wijze. Welke dit is? Dat vertellen we je graag tijdens het oriëntatiegesprek, wat overigens geheel kosteloos is. Tijdens dit gesprek maak je kennis met een van de adviseurs en met ons bedrijf. Aan het eind van het gesprek weet wat je van ons kan verwachten. Wij werken op basis van een vast uurtarief exclusief BTW. Tijdens het oriëntatiegesprek wordt er een inschatting gemaakt van de uren die we met het gehele proces kwijt zijn. 

Adviestraject

Wanneer jij beslist om met ons verder te gaan, begint het adviestraject. Over dit traject, vertellen we je graag meer:

1) Wijze van bemiddeling
Geerts heeft geen verplichtingen om uitsluitend voor één of een beperkt aantal verzekeraars te bemiddelen. Voordat de overeenkomst tussen jou en de aanbieder tot stand komt, informeren wij je schriftelijk over de specifieke productvoorwaarden. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken. 

2) De bewaking van onze kwaliteit
Deskundigheid is een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed advies. Hoe wij deze deskundigheid waarborgen? Allereerst zijn onze medewerkers in het bezit van alle benodigde diploma’s. Zij houden deze kennis up-to-date door intern en extern opleiding te volgen. Tevens is Geerts geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), hebben wij een Wft vergunning en mogen wij adviseren en bemiddelen.

3) Bemiddeling beëindigen
Je hebt het recht om elk moment de relatie te beëindigen. Je hebt de mogelijkheid om jouw verzekeringsmaatschappij te verzoeken om de lopende verzekeringen over te dragen naar de adviseur van je keuze. Daarnaast kunnen wij ook het initiatief nemen om de relatie met jou te beëindigen. De bestaande verzekeringscontracten blijven wel in stand. De zorgplicht van jouw verzekering blijft bij ons totdat een andere adviseur of verzekeraar deze zorgplicht overneemt. 

Behoefte aan financieel advies of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met onze adviseurs via 0162-475675 of mail naar info@geerts.nl.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden