Hypotheken

Antwoord op al je vragen over je hypotheek

Huis kopen

Op zoek naar een nieuwe koopwoning? Gezien de huidige woningmarkt kan het kopen van jouw droomhuis een hele uitdaging zijn. Een huis op het oog? Dan moet je vaak snel reageren om te voorkomen dat iemand je voor is. Vergroot de kans op je droomhuis en win op tijd informatie in over jouw financiële mogelijkheden. 

Hoe ziet het hypotheekproces eruit?

Bij een nieuwe hypotheek komt veel kijken. Bij wie sluit je een hypotheek af? En voor welke periode? Wij zijn een onafhankelijk financieel adviseur. Dit houdt in dat we niet aan één geldverstrekker zijn gebonden. Wij hebben de keuze uit een groot aantal producten van een groot aantal aanbieders, zodat we de hypotheek kunnen afsluiten die bij jouw situatie en wensen past. In deze infographic laten we je zien wat het hypotheekproces inhoudt en wat de advies- en bemiddelingskosten hiervan zijn.

Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je hypotheek over wilt sluiten, als je wilt verhuizen of als je gaat scheiden. Al je andere vragen over je hypotheek kan je natuurlijk ook aan ons stellen! In deze blog beantwoorden we in ieder geval al vijf veel gestelde vragen over de starterslening.

Wel zo makkelijk: ook voor je verzekeringen en pensioen kun je bij ons terecht. Behoefte aan onafhankelijk en persoonlijk advies? Onze experts staan voor je klaar. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

Heb je een hypotheek via Geerts lopen? Klik dan op onderstaande knop om naar het klantportaal te gaan!

Lees de reviews van onze klanten op advieskeuze.nl

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht