Wij zorgen ervoor dat jouw hypotheek staat als een huis

Hypotheken

Wij helpen je van bezichtiging tot aankoop

Wat komt er allemaal bij kijken

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Bij wie sluit je een hypotheek af? En voor welke periode? Wij vergelijken verschillende aanbieders met elkaar en zorgen voor een advies die bij jouw wensen en situatie aansluit. Kortom; wij zorgen ervoor dat je hypotheek staat als een huis!

Huis kopen

Op zoek naar een nieuwe koopwoning? Gezien de huidige woningmarkt kan het kopen van jouw droomhuis een hele uitdaging zijn. Een huis op het oog? Dan moet je vaak snel reageren om te voorkomen dat iemand je voor is. Vergroot de kans op je droomhuis en win op tijd informatie in over jouw financiële mogelijkheden. Behoefte aan onafhankelijk en deskundig advies? Neem contact op met onze adviseurs!

Heb je je droomhuis gevonden of heb je verbouwplannen?

Om een goed en passend advies te geven, hanteren wij het hypotheek stappenplan:

1) Inventarisatie

In het eerste gesprek worden jouw wensen in beeld gebracht. Welke hypotheekvorm past het beste bij jouw situatie en welke maandlast is passend? Op basis daarvan krijg je een indicatie van het maximaal te lenen hypotheekbedrag en weet je wat de mogelijkheden zijn. 

2) Analyse

Je hebt jouw droomhuis gevonden, verbouwplannen of wil jouw bestaande hypotheek aanpassen. Met jouw wensen en doelstellingen als basis wordt er een analyse gemaakt van de situatie. Uiteraard wordt hierbij ook rekening gehouden met eigen middelen.

3) Advisering

Op basis van de analyse ontvang je een advies. Het advies wordt in een persoonlijk gesprek toegelicht. De adviseur helpt je bij het maken van een keuze voor de hypotheekvorm, de periode van de hypotheekrente en de voorkeur voor de hypotheekverstrekker. Jouw toekomstplanning, gezinsplanning en pensionering bepalen mede de keuzes.

4) Bemiddeling en beheer

Afhankelijk van je wensen wordt een op maat gemaakte nazorgovereenkomst gesloten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw hypotheek altijd blijft aansluiten bij de laatste wet- en regelgeving (zie verder hypotheekbewaking).

Hypotheekbewaking

Heb je je droomhuis gevonden?

Nadat je jouw droomhuis hebt gekocht en een passende hypotheek hebt afgesloten is het goed om regelmatig na te gaan of jouw huidige hypotheek nog wel de juiste is. Is jouw hypotheek nog up-to-date en passend bij jouw huidige situatie? Hoe is de situatie bij arbeidsongeschiktheid of overlijden van jou of jouw partner? Kan je besparen op het rentepercentage? Met het Geerts Financieel Zeker Pakket ben je er zeker van dat jouw hypotheek up-to-date is. Het Geerts Financieel Zeker Pakket vraagt een maandelijkse bijdrage.

Wat krijg je hiervoor terug?

Jouw hypotheek wordt jaarlijks up-to-date gehouden. Er wordt een vergelijking gemaakt met alle actuele rentetarieven. Hetzelfde is mogelijk voor je lopende overlijdensrisicoverzekering. Zo ben je ervan verzekerd, dat je niet te veel betaald. Verder kan je door middel van een schatting aan de hand van de woningprijsontwikkeling de actuele waarde van de woning bekijken. Zo kan je achterhalen of je hypotheek eventueel ‘onder water’ staat of de risico-opslag omlaag kan. Tot slot maakt het systeem een rapport aan met veel nuttige gegevens over de passendheid van je hypotheek.

Top 5 laagste rentetarieven op dit moment

hypotheek

Renteoverzicht

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden