Wij staan voor je klaar

Scheiden & je financiële situtatie

Wij helpen je graag om grip te krijgen op de situatie

Ga je scheiden? Dan moet je veel regelen, zeker rondom je hypotheek en de rest van je financiële situatie. Denk hierbij aan je pensioen, kinderalimentatie en je koopwoning.

Hypotheek

Heb je een koopwoning? Dan moet er worden besloten wat hiermee wordt gedaan. Allereerst moet je er met je ex-partner uit zijn of je het huis wilt verkopen, of dat een van jullie er blijft wonen. Soms heb je ook geen keuze, omdat het inkomen te laag is. Besluiten jullie om het huis te verkopen? Dan zijn er ook weer een aantal zaken waar jullie op moeten letten, zoals de bijleenregel en wat je moet doen met de overwaarde van het huis.

Wij staan voor je klaar

Wij helpen je graag om grip te krijgen op de situatie. Onze hypotheekadviseur Claudia Brood is tevens erkend financieel echtscheidingsadviseur. Zij brengt graag jullie financiële situatie in beeld en geeft je duidelijk advies. Zij vertelt je of je inkomen voldoende is om in huis te blijven wonen of hoe je om kunt gaan met een eventuele restschuld. Wil je kennismaken met haar? Neem contact met haar op via 085 - 020 07 85 of mail naar cbrood@geerts.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht