Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering waarmee de schade aan of verlies van je inboedel kunt afdekken. Hierbij kunt u denken aan schade als gevolg van brand, inbraak, vandalisme of waterschade. Met de term inboedel bedoelen verzekeraars doorgaans alle roerende zaken die tot uw huishouden behoren. Dit zijn dus de spullen die niet vastzitten, zoals tafels, stoelen en je televisie. Eigenlijk is de inboedel alles wat je bij een eventuele verhuizing mee kunt nemen. Zo hoort je keuken niet tot de inboedel van je huis, maar al het keukengerei wel. Voor alle vastzittende zaken moet u een opstalverzekering afsluiten.

Een inboedelverzekering biedt dekking voor al je apparatuur, meubels, en andere spullen in huis. Voorbeelden van gedekte schades zijn schade als gevolg van storm en diefstal. Een inboedelverzekering biedt vaak tot een bepaald bedrag dekking, de verzekerde som genaamd. U kunt bij het afsluiten van een inboedelverzekering zelf de waarde van je inboedel bepalen. Deze waarde bepaalt voor een groot gedeelte de hoogte van je premie: hoe hoger de waarde van uw inboedel, hoe hoger de premie die je betaalt. Een handig hulpmiddel om de waarde van uw inboedel te bepalen, is de inboedelwaardemeter. U krijgt bovendien een garantie tegen onderverzekering en korting op je premie wanneer je de waardemeter invult.

U kunt hier direct u polis afsluiten

 

Onze service

We adviseren u graag in het afsluiten van de beste verzekering bij uw situatie. Ook nemen we regelmatig de dekking van uw inboedel met u onder de loep en adviseren wij u over eventuele aanpassingen. Tijdens kantooruren kunt u altijd bij ons langskomen of bellen voor uw vragen en wordt u vaak direct door een deskundige collega geholpen. Uiteraard helpen we u ook bij schade graag persoonlijk met al uw vragen. Dus niet zoals bij veel andere aanbieders via een keuzemenu wachten totdat u geholpen wordt.

U sluit bovenstaande verzekeringen online en zonder advies. Indien u hulp of advies wenst dan zijn we u graag van dienst info@geerts.nl of 0162-475675

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners