Reisverzekering

Tijdens de vakantie nemen de meeste mensen veel spullen met zich mee. Ook zitten daar vaak waardevolle spullen bij die u niet graag verliest. Daarnaast zorgt de lange reis, de warme temperatuur en onwennige omgeving ook voor een verhoogd risico op ongelukken. Met soms pech aan de auto en eventueel een dure ziekenhuisopname tot gevolg. Alles bij elkaar kan een zorgeloze vakantie dan eindigen in een heel avontuur. Een reisverzekering is daarom voor veel mensen een standaard uitrusting als ze op vakantie gaan. U kunt kiezen voor een doorlopende reisverzekering en een tijdelijke reisverzekering. Beide reisverzekeringen verzekeren u en/of uw eigendommen tijdens uw vakantie of weekendje weg in zowel Nederland als daar buiten. De basisdekking van een reisverzekering biedt hulpverlening en dekking voor extra kosten die u moet maken als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast kunt u zelf uw reisverzekering op maat aanpassen.

In ons Prive Plus Pakket kunt u verschillende verzekeringen voor uw reis afsluiten. Voor onze recreatieverzekeringen werken we samen met de Europeesche. Dat is de grootste recreatieverzekeraar van Nederland.

3 redenen om je stedentrip of korte vakantie te verzekeren

Als je maximaal een week weggaat, denk je niet altijd aan een reisverzekering. Terwijl zo’n verzekering tijdens een stedentrip of korte vakantie erg goed van pas kan komen.

1. Je krijgt personenhulp van de alarmcentrale
2. Je krijgt een vergoeding als je spullen worden gestolen
3. Schade aan je vakantiehuis is ook verzekerd

Neem geen onnodig risico en sluit een Kortlopende Reisverzekering
Vanaf €4,42 per persoon per dag ben je verzekerd van:
• 24/7 hulp bij pech en ongevallen
• Keuze uit 3 pakketten
• Kinderen t/m 5 jaar gratis meeverzekerd
 

 

Onze service

We adviseren u graag in het afsluiten van de beste verzekering bij uw situatie. Ook nemen we regelmatig de dekking van uw verzekering onder de loep en adviseren wij u over eventuele aanpassingen. Tijdens kantooruren kunt u altijd bij ons langskomen of bellen voor uw vragen en wordt u vaak direct door een deskundige collega geholpen. Uiteraard helpen we u ook bij schade graag persoonlijk met al uw vragen. Dus niet zoals bij veel andere aanbieders via een keuzemenu wachten totdat u geholpen wordt.

U sluit bovenstaande verzekeringen online en zonder advies. Indien u hulp of advies wenst dan zijn we u graag van dienst info@geerts.nl of 0162-475675

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners