Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering wordt ook wel een opstalverzekering genoemd. Een opstalverzekering is een verzekering waarmee u eventuele schade aan uw huis en alle daarbij behorende onroerende zaken kunt afdekken. Eenvoudig gezegd hoort bij de onroerende zaken alles wat niet verhuisbaar is (formeler: alles wat nagelvast aan de woning zit), dus de muren, keuken, bad etc. Alles wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedel. Een woonhuisverzekering is in veel gevallen verplicht door de hypotheekverstrekker. Los daarvan is het een absolute must als u een eigen huis heeft. Voor een beperkte premie bent u verzekerd tegen schades aan uw woning.

De verzekerde waarde bij een opstalverzekering is de herbouwwaarde van de woning. Deze wordt in de meeste gevallen bepaald aan de hand van een herbouwwaardemeter. Door deze in te vullen ontvangt u een korting op de premie en heeft u bovendien een garantie tegen onderverzekering.

U kunt hier direct u polis afsluiten

 

Onze service

We adviseren u graag in het afsluiten van de beste verzekering bij uw situatie. Ook nemen we regelmatig de dekking van uw woonhuis onder de loep en adviseren wij u over eventuele aanpassingen. Tijdens kantooruren kunt u altijd bij ons langskomen of bellen voor uw vragen en wordt u vaak direct door een deskundige collega geholpen. Uiteraard helpen we u ook bij schade graag persoonlijk met al uw vragen. Dus niet zoals bij veel andere aanbieders via een keuzemenu wachten totdat u geholpen wordt.

U sluit bovenstaande verzekeringen online en zonder advies. Indien u hulp of advies wenst dan zijn we u graag van dienst info@geerts.nl of 0162-475675

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners