Zorgverzekering particulier

Zorgverzekering particulier

Want gezondheid is je grootste goed

Passende zorgverzekering voor iedereen

De zorgpremies voor 2019 zijn bekend. Net als jij, zijn wij ook op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Een zorgverzekering is erg persoonlijk daarom bieden wij zorgverzekeringen van meerdere aanbieders aan. Heb je vragen of kom je er niet aan uit? De zorgspecialisten van Geerts zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Veel gestelde vragen kun je bekijken in dit PDF document: Veel gestelde vragen over zorgverzekeringen.

Voordeel

In november hebben alle verzekeraars hun zorgpremies weer bekend gemaakt. Het zal je niet ontgaan zijn; veel premies stijgen wederom. Extra reden om een vergelijking te maken tussen jouw huidige zorgverzekering en het aanbod van andere verzekeraars. Kijk hierbij niet alleen naar prijs maar ook naar voorwaarden. Hulp nodig? Neem contact op. 

Voordelen van Geerts:

  • Scherpe premie
  • Kortingen zijn niet afhankelijk van werkgever of lidmaatschap
  • Uitgebreide dekking
  • Persoonlijk advies: bel, mail of kom langs 
  • Online eenvoudig vergelijken en afsluiten

Aanbod:

Met de vergelijker kun je de verzekeringen van CZ, VGZ, Avero, Zilverenkruis, Menzis, Ohra, Nationale Nederlanden, Stad Holland, ONVZ en de Amersfoortse vergelijken en direct afsluiten. De kortingen zijn direct verwerkt in de premie.

Heb je een specifieke verzekeraar die jou aanspreekt?

Onderstaand kun je de zorgverzekering direct afsluiten. De kortingen zijn vaak hoger dan in de algemene zorgvergelijker.

AanbiederVrije keuzeKorting basisKorting aanvullendAfsluiten
CZKeuze
--klik hier
VGZKeuze
6%10%
klik hier
Nationale NederlandenAltijd10%
20%klik hier
ONVZAltijd3%7%klik hier

Overstappen

Stap je over van zorgverzekeraar? Overstappen heb je met een paar klikken geregeld. Jouw oude zorgverzekering wordt automatisch opgezegd. 

Ben je al klant bij een van bovenstaande verzekeraars? Ook dan kun je profiteren van onze kortingen! Klik hier voor VGZ en hier voor ONVZ.

Nog geen keuze kunnen maken?

Neem contact op via 0162 - 475 675. Onze zorgspecialisten staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je je vragen ook per e-mail stellen; info@geerts.nl

Ondernemer?

Ben je zelf ondernemer of iemand in jouw gezin? Bekijk dan het aanbod voor ondernemers. De kans is namelijk groot dat je extra kunt besparen.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden