Vacature Binnendienst Adviseur (Oosterhout)

Jij zorgt dat ondernemers van advies verzekerd zijn. Dit doe je bij een familiebedrijf, met een informele werksfeer en korte lijnen. Een plek waar je echt wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties

Samen met een buitendienst collega, stel jij de zakelijke relatie centraal. Zijn risico, is jullie uitdaging. Bij verschillende verzekeraars kan dit risico worden verzekerd en jullie zoeken de best passende! Van nature zet jij hier een stap extra voor. Je helpt zowel nieuwe als bestaande relaties en je bent verantwoordelijk voor een goede administratieve afhandeling. Daarnaast beantwoord je telefonisch en per mail alle vragen van klanten. Kortom; jij zorgt ervoor dat onze relaties van advies verzekerd zijn.

Werken bij een familiebedrijf met een hecht team, een informele werksfeer en korte lijnen?

Dan past Geerts bij jou! In 1950 is Geerts vanuit een zolderkamer opgericht door opa Geerts. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat in de top 100 van grootste onafhankelijke advieskantoren staat. Het persoonlijke en informele is wel altijd gebleven.

Werken bij Geerts is iets voor jou als:

  • Je houdt van een informele werksfeer, een platte organisatie en korte lijntjes
  • Je energie krijgt van het verrassen en helpen van relaties
  • Je op zoek bent naar een plek waar je inbreng wordt gewaardeerd
  • Je 60 enthousiaste en behulpzame collega’s wilt

Je komt te werken op ons nieuwe kantoor in Oosterhout

Vanaf maart 2022 zijn we verhuisd naar Europark 11. Een nieuwe en fijne werkplek. Sinds januari 2022 vind je ons ook in Tilburg. 

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Je beschikt over de Wft Basis, Wft Schade particulier en Wft Schade Zakelijk. Je bent commercieel ingesteld, representatief en klantgericht. Jouw doel is om de zakelijke relaties van een zo passend mogelijk advies te voorzien en relatie zoveel mogelijk te ontzorgen.

36 tot 40 uur per week

Het gaat om een functie voor 36 tot 40 uur per week. Er is een goede pensioenregeling, je krijgt reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur). Je krijgt een laptop tot je beschikking.

Een klein en hecht team

Je wordt onderdeel van het Bedrijven Advies Team. Dit team geeft aan de zakelijke relaties advies over schadeverzekeringen. Je nieuwe directe collega’s worden Tomas, Richard, Sander, Erna, Susan, Sietse, Lieve, Petra, Babette, Paul, Patrick, Luciano en Jos. Op deze pagina kan je alvast kort iets over hen lezen. Iedere dag hebben jullie samen een dagstart. Je weet dus goed wat er bij elkaar speelt en zo kunnen jullie elkaar snel helpen.

Benieuwd hoe het nu echt is om in het Bedrijven Advies Team bij Geerts te werken? Lees hier het interview met Sander en hier het interview met Petra.

Veel extra’s

Daarnaast mag je gratis meedoen aan de bootcamp op maandag. Je kan gratis gebruik maken van a.s.r. Vitality. Er worden regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Je krijgt de mogelijkheid om WFT’s te halen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt ruim 60 enthousiaste en behulpzame collega’s. Je gaat veel leuke relaties helpen die blij zijn met je hulp. En als klapper op de vuurpijl krijg je op je eerste werkdag het Geerts welkomstpakket!

Upload direct je CV of mail naar Leonie

Stuur jouw cv naar Leonie van Gageldonk via lvgageldonk@geerts.nl of upload deze direct hier. Een motivatiebrief is niet nodig. Tijdens een gesprek, waarbij je zelf de koek bij de koffie mag kiezen, heb je ruimte genoeg om je motivatie toe te lichten.

Nog vragen? Plan direct een kort gesprek in met Leonie!

Van baan switchen is altijd een grote stap. Je wilt zeker weten dat het bij je past. Plan hier gerust 15 minuten in de agenda van Leonie (HR medewerker). En stel via Teams aan haar al je vragen over de vacature of het werken bij Geerts.

Werken als Binnendienst Adviseur Bedrijven (Oosterhout)?