Vacature acceptant

Vacature acceptant

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beoordelen van de risico's van onze klanten?

Als acceptant ben je verantwoordelijk voor het accepteren, wijzigen, royeren en opmaken van polissen van klanten.

Wat zijn je taken als acceptant?

  • Je past relatie- en polisgegevens aan en beoordeelt de risico’s
  • Je maakt (volmacht)polissen op
  • Je onderhoudt contact (schriftelijk en telefonisch) met klanten, maatschappijen en eventuele andere partijen
  • Tijdens het acceptatietraject ben je alert op fraude

Wat verwachten wij van jou?

Als volmachtbedrijf zijn wij het verlengstuk van de verzekeraar. In deze functie wordt van jou verwacht dat je meedenkt om de klant zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast ben je leergierig, nieuwsgierig, commercieel ingesteld en servicegericht.

Verder dien je te beschikken over een algemene opleiding op MBO-4/HBO-niveau. Daarnaast heb je de diploma’s Wft Basis en Wft Schade op zak en ben je bereid om Assurantie A Algemeen, Assurantie A Brand en Assurantie A Varia te behalen als je deze nog niet hebt. Ervaring als acceptant is fijn, maar geen vereiste. Je wordt opgenomen in een team met collega’s die een flinke dosis ervaring hebben en die je graag wegwijs maken.


Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 35 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddelborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of vul onderstaand formulier in. Wil je meer over ons bedrijf weten? Mail dan ook naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht