Vacature applicatiebeheerder

Vacature applicatiebeheerder

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de doorontwikkeling van onze automatisering?

Als applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het up-to-date houden en het verder doorontwikkelen van de automatisering en de assurantieapplicatie. Jij zorgt ervoor dat je collega’s efficiënt en klantgericht kunnen werken. Binnen ons kantoor ben jij dan ook hét aanspreekpunt voor collega’s als zij vragen hebben op dit gebied. Ben jij behulpzaam, een echte aanpakker en krijg je energie van het oplossen van IT-vraagstukken? Dan is deze functie op je lijf geschreven!

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een dienstverlenende instelling, bent analytisch en kan goed omgaan met stress. Verder dien je te beschikken over een ICT-opleiding op minimaal MBO niveau 4. Daarnaast heb je affiniteit met verzekeringen en ben je bereid om de diploma’s Wft Basis en Wft Schade te behalen. Ervaring als applicatiebeheerder is fijn, maar geen vereiste. 

Wat krijg je bij Geerts?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.


Daarnaast krijg je 35 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie.

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddelborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of upload deze direct via onderstaand formulier. Wil je meer over ons bedrijf weten? Mail dan ook naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht