Werken bij Geerts

Een ambitieus en jong bedrijf

Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. Iedere dag zetten wij ons in om de risico’s van onze klanten, zowel zakelijk als particulier, beheersbaar te houden.

Wil je werken bij Geerts? 

Bij Geerts zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Uiteraard mag je altijd een open sollicitatie opsturen. 

Wat krijg je bij Geerts?

Je krijgt een arbeidscontract voor 24-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen bij jouw werk en ambities passen. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 40 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet gewaardeerd. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl. Wil je meer over ons bedrijf weten? Mail dan ook naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht