Vacature: Relatiebeheerder Bedrijven (startersfunctie)

Zet jij graag net dat stapje extra om onze zakelijke relaties optimaal te ondersteunen?

Als Relatiebeheerder Bedrijven bouw je graag duurzame relaties op met onze zakelijke klanten en zet je net dat stapje extra om de klant optimaal te ondersteunen.

Wat zijn je taken als Relatiebeheerder Bedrijven?

Je primaire taak is het afsluiten en beheren van verzekeringsproducten. Jij zorgt ervoor dat de risico’s van onze zakelijke relaties beheersbaar blijven. Dit doe jij door ze te adviseren over hun verzekeringen en deze af te sluiten. Je werkt samen met een buitendienst collega die klanten bezoekt en nieuwe klanten binnenhaalt. Vanuit ons kantoor ben je het eerste aanspreekpunt voor deze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte administratieve verwerking en het juiste advies. Bij mutaties let je op dat alles wel juist verzekerd blijft en je verwerkt deze in samenspraak met verzekeraars.
Kortom; jij zorgt ervoor dat onze zakelijke relaties van advies verzekerd zijn! 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt oog voor de klant en krijgt energie van klantcontact. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, representatief en klantgericht. Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau. Heb je de certificaten Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk op zak? Dan is dat helemaal top. Heb je dit niet, maar ben je wel bereid deze te halen? Dan is dit ook geen probleem. Heb je nog niet veel ervaring? Ook dat is geen enkel probleem, zolang je maar leergierig en enthousiast bent. Je wordt namelijk opgenomen in een team met collega’s die een flinke dosis ervaring hebben en die je graag wegwijs maken.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 40 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of upload deze direct via onderstaande knop. Wil je meer over ons bedrijf of deze vacature weten? Mail dan naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht