Vacature Relatiebeheerder pensioen & inkomen (startersfunctie)

Wil jij voor onze zakelijke relaties hét aanspreekpunt zijn bij vragen over personeelsverzekeringen?

Als Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen ben jij voor onze zakelijke relaties hét aanspreekpunt bij vragen op het gebied van personeelsverzekeringen. 

Wat zijn je taken als Relatiebeheer Pensioen & Inkomen?

Je komt te werken binnen onze Werkgeversdesk. Dit team bestaat uit een mix van ervaren en jonge hoogopgeleide medewerkers en helpt werkgevers bij vraagstukken op het gebied van pensioen, ziekte en verzuim en duurzame inzetbaarheid. Dit team werkt nauw samen met ons Bedrijven Advies Team. 

Je primaire taak is het adviseren over en beheren van pensioen- en inkomensproducten. Jij helpt de ondernemer met zijn vragen over personeel in de breedste zin van het woord. Van de (financiële) controle op de verwerking van wijzigingen tot het uitleggen van de te nemen stappen bij ziekmeldingen. Ook het adviseren over en afsluiten van passende verzekeringen hoort hierbij.  De adviezen voor klanten bereid je voor en in een aantal situaties ga je mee om de adviezen te bespreken bij de relatie. Daarnaast ben je vanuit ons kantoor het eerste aanspreekpunt voor deze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte administratieve verwerking en het juiste advies. Bij mutaties let je op dat alles wel juist verzekerd blijft en je verwerkt deze in samenspraak met verzekeraars.
Kortom; jij zorgt ervoor dat onze zakelijke relaties van advies verzekerd zijn!

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt oog voor de klant en krijgt energie van klantcontact. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, representatief, klantgericht en kun je goed plannen. Je houdt je aan afspraken en kunt goed samenwerken met collega's en relaties. Je beschikt over minimaal Hbo werk- en denkniveau en je bent bereid om de Wft certificaten te behalen die nodig zijn voor deze functie. Heb je nog niet veel of helemaal geen ervaring in een soortgelijke functie? Geen probleem, je wordt opgenomen in een team van ervaren collega’s die je graag de fijne kneepjes van het vak leren.  

Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 35 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of upload deze direct via onderstaande knop. Wil je meer over ons bedrijf of deze vacature weten? Mail dan naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht