Vacature schadebehandelaar

Vacature schadebehandelaar

Help jij onze klanten met een vlotte, persoonlijke en professionele schadeafwikkeling?

Als schadebehandelaar help jij onze particuliere en zakelijke klanten met een vlotte, persoonlijke en professionele schadeafwikkeling. 

Wat zijn je taken als schadebehandelaar?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt bij een schade en geeft een klant duidelijkheid over het schadebehandelingsproces
  • Je schakelt experts en reparateurs in en indien mogelijk wikkel je schades telefonisch af
  • Je ondersteunt klanten bij het melden van de schade en geeft geduldig en duidelijk antwoord op al hun vragen
  • In het schadebehandelingstraject ben je alert op fraude
  • Je onderhoudt contact (schriftelijk en telefonisch) met klanten, maatschappijen en eventuele andere partijen

Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt oog voor de klant en ondersteunt de klant proactief in de afhandeling van de schade. Je bent commercieel ingesteld, flexibel en communicatief sterk. Je beschikt over Hbo werk- en denkniveau en hebt in ieder geval de certificaten Wft Basis en Wft Schade Particulier op zak. Voor deze functie heb je daarnaast ook de WFT Schade Zakelijk nodig. Heb je deze nog niet op zak? Dan is dat geen probleem zolang je wel bereid bent om deze te halen. Daarnaast verwachten we dat je minstens 1 tot 3 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. 


Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 35 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddelborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of upload deze direct via onderstaande knop. Wil je meer over ons bedrijf of deze vacature weten? Mail dan naar sgeerts@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht