Vitaliteit

 

Heeft u ook een probleem met werknemers die onvoldoende betrokken en gemotiveerd zijn? U bent ook onzeker of uw onderneming en uw medewerkers wel voldoende vitaal zijn?

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging: flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering vragen aanpassingsvermogen van werkgevers en werknemers. Er moet meer en soms ander werk uitgevoerd worden door minder mensen. Oudere medewerkers moeten langer doorwerken. Uw werknemers kunnen deze ontwikkeling vaak niet goed bijhouden. Zijn onvoldoende eigenaar van hun functioneren en resultaat, en weten zelf onvoldoende wat er nodig is om beter te kunnen functioneren. Ze hebben vaak te weinig energie en veerkracht.
U heeft ongetwijfeld tijd en geld geïnvesteerd in verbetering van bepaalde aspecten hiervan, maar dat bracht u nog niet het gewenste resultaat.
 

Verlaag uw risico op absenteïsme en verzuim en verhoog de betrokkenheid van uw medewerkers. Investeer in de Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid van uw medewerkers!
Vitale medewerkers hebben veel energie, zijn veerkrachtig, fit, hebben een groot doorzettingsvermogen en kunnen onvermoeid doorwerken. Zij zijn gezond en productief en hebben plezier in hun werk. Vitaliteit is meer dan de afwezigheid van ziekte of het ervaren van fysieke gezondheid. Het hangt samen met werkplezier, productiviteit en inzetbaarheid. Vitaliteit is een onderdeel van bevlogenheid. Bevlogenheid heeft positieve gevolgen voor arbeidsprestaties; bevlogen medewerkers blijken hun eigen enthousiasme in stand te houden. Wanneer u samen met uw medewerker investeert in vitaliteit, scholing en betrokkenheid, gaat u samen op weg naar duurzame inzetbaarheid. Dat is niet alleen cruciaal voor de continuïteit en groei van uw onderneming, het zorgt vaak ook direct voor lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit en financieel resultaat.

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont
Geerts heeft jarenlange ervaring op het gebied van ziekte en verzuim en heeft een programma ontwikkeld waarmee u uw medewerkers en uw organisatie:

  • het vermogen geeft om met plezier te presteren en een actieve bereidheid om mee te veranderen met wat de werkomgeving vraagt.
  • gezonder maakt, om daarmee ook de dalende belastbaarheid van uw medewerkers af te remmen en hun inzetbaarheid en productiviteit te verhogen.

Ons programma gaat dus over belastbaarheid, motivatie en employability. Het is een integrale aanpak die leidt tot een gezonde leef -en werkstijl , veranderingsbereidheid en persoonlijk leiderschap van uw werknemers. Middels een kort vraaggesprek en een presentatie van ons programma maken wij u al snel duidelijk wat Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid inhoudt en wat ons programma voor u gaat betekenen.

 Interesse? Stuur een mail naar jdvilder@geerts.nl en we nemen contact met u op.

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners