Zakelijk    >    Garage
 
 

Garageverzekering

De automotive staat onder druk; verkoopmarges worden kleiner en after-sales is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. De bijbehorende verzekering is complex en een belangrijk onderdeel van uw vaste lasten. Het verdient de juiste aandacht om zowel uw bedrijfsvoorraad, company-car en cliëntobjecten adequaat te verzekeren. Daarin zit uw rijdend ‘eigen vermogen’.

Onze aanpak

Garagebedrijven zijn vaak vergelijkbaar als het gaat om verkoop nieuw e/o gebruikt, onderhoud c.q. reparatie van motorrijtuigen. Of u nu een universeel autobedrijf bent of merkdealer, de risico’s zijn vergelijkbaar. Echter verzekeraars hebben hun eigen polisvoorwaarden en preventie-eisen. Wij benaderen de verzekeringsmarkt op basis van een uitgebreide analyse. Uw bedrijf is ons vertrekpunt!

Dekkingsvormen

Laat u door ons adviseren in het doolhof van mogelijkheden. Weet u hoe uw huidige verzekeraar omgaat met een niet aangemeld/vergeten rij-risico? Wel of geen dekking? Zo maar een vraag met vergaande consequenties.

Referenties

Wij zijn bekend met uw branche en de CAO Metaal & Techniek. Niet onbelangrijk als uw partner in business. We bieden u diverse mogelijkheden bij verschillende verzekeraars waar onder Bovemij, maar ook Cascade waar nu veel vraag naar is.

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners