Onafhankelijk advies en een ruim aanbod van verzekeraars

Schadeverzekering

Goed verzekerd zonder gedoe

Op zoek naar een passende zakelijke verzekering? Dan ben je bij Geerts aan het juiste adres. Om er zeker van te zijn dat de verzekering passend is bij jouw onderneming, bieden wij gespecialiseerde oplossingen voor specifieke branches. Zo zijn wij gespecialiseerd in mechanisatie-, garage-, transport- en ICT-bedrijven. Zowel zzp’ers, MKB-bedrijven en groot zakelijke klanten profiteren van het advies van onze experts. Tot slot hebben wij de keuze uit een ruim aanbod van verzekeraars waardoor je verzekerd bent van onafhankelijk advies.

Waarom een zakelijke verzekering afsluiten bij Geerts?

- Gespecialiseerde oplossingen voor specifieke branches
- Advies afgestemd op zowel zzp-er, als MKB-bedrijven, als groot zakelijke klanten
- Keuze uit een ruim aanbod van verzekeraars

Direct verzekeren, zonder advies?

Liever zelf direct je MKB-verzekeringen afsluiten? Klik hier om online een MKB-verzekering af te sluiten bij Klaverblad.
Is hulp of advies toch gewenst? Onze adviseurs helpen je graag.

Goed verzekerd zijn, zonder gedoe?

In het Geerts Zakelijk Pakket kun je een uitgebreid pakket schadeverzekeringen samenbrengen. De voordelen? Het voorkomt veel gedoe, zorgt ervoor dat je goed verzekerd bent en heeft als voordeel dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Doordat alle verzekeringen in het Geerts Zakelijk Pakket op elkaar aansluiten loop je geen risico dat iets niet of juist dubbel verzekerd is. En via MijnGeerts heb je altijd inzicht in je verzekeringspakket. 

Het Geerts Zakelijk Pakket wordt op maat samengesteld, zo kies je alleen de verzekeringen die je daadwerkelijk nodig hebt. Op een later moment uitbreiden of veranderen? Dat kan altijd, zonder problemen en zonder extra poliskosten.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden