AOV voor agrarisch ondernemers

Een verzekering afgestemd op jouw risico's

Het vak van agrarisch ondernemer is in de afgelopen jaren enorm veranderd. Denk bijvoorbeeld aan mechanisering, schaalvergroting en het verdwijnen van subsidies. De risico’s die je als ondernemer loopt, zijn hierdoor ook veranderd. Wij helpen je graag deze risico’s beheersbaar te houden door een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) aan te bieden.

Lagere premie

Eén van onze samenwerkende verzekeraars is samen met BoerenBusiness op de veranderingen in de agrarische sector ingesprongen en heeft zich verdiept in de praktijk van de moderne ondernemer. De conclusie? Een groot deel van de fysieke arbeid is vervangen door moderne technieken zoals melkrobots. Vanuit deze vaststelling kan de Goudse de moderne agrarische ondernemer indelen in een lagere risicoklasse waardoor de premie voor een AOV veel lager uitvalt.

Directe vervanging bij ziekte

Een AOV beschermt je tegen inkomensverlies wanneer je voor een langere tijd niet kunt werken. Onze AOV biedt ook recht op een éénmalige tegemoetkoming in de kosten van een vervangende kracht als u (tijdelijk) niet kunt werken. Bovendien is die vervanging er direct, zonder wachttijd. Dit onderdeel van de AOV is speciaal voor abonnees van BoerenBusiness.

Geerts: adviseur van het Zuiden

Geerts is als gespecialiseerd kantoor voor Agro aangesteld als adviseur voor de regio Zuid! Meer weten over deze verzekering? Neem contact op met onze experts, zij staan voor je klaar! Bel naar 0162-475675 of mail naar info@geerts.nl

De voordelen op een rijtje:

- Aantrekkelijke premie
- Abbonee bij BoerenBusiness? Dan ontvang je 10% extra korting!
- Goede dekking voor directe vervanging bij ziekte
- Kosteloze persoonlijke coaching en jaarlijkse online gezondheidscheck
- AOV-waardemeter: zo is je AOV altijd up-to-date
- Keuze uit doorlopende korting of aanvangskorting

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht