Zorgverzekering zakelijk

Zakelijke zorgverzekering

Juiste zorg die aansluit bij jouw wensen

Passende zakelijke zorgverzekering

De zorgpremies voor 2019 zijn bekend. Voor jou als ondernemer is het extra belangrijk om een passende zorgverzekering te sluiten. Geerts is voor jou jaarlijks op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Uiteraard is een zorgverzekering erg persoonlijk. Het aanbod is groot. Heb je vragen of kom je er niet aan uit? De zorgspecialisten van Geerts zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Voordeel 

In november hebben alle verzekeraars de zorgpremies bekend gemaakt. De premies zijn wederom gestegen. Extra reden om een vergelijking te maken. Kijk hierbij naar prijs én voorwaarden. Hulp nodig? Neem contact op

Voordelen van Geerts:

  • Extra scherpe premies voor ondernemers 
  • Uitgebreide dekking
  • Persoonlijk advies: bel, mail of kom langs 
  • Onlinevergelijken en afsluiten

Aanbod:

Met de vergelijker kun je de verzekeringen van CZ, VGZ, Avero, Zilverenkruis, Menzis, Ohra, Nationale Nederlanden, Stad Holland, ONVZ en de Amersfoortse vergelijken en direct afsluiten. De kortingen zijn direct verwerkt in de premie. 

Heb je een specifieke verzekeraar die jou aanspreekt?

Onderstaand kun je de zorgverzekering direct afsluiten. De kortingen zijn vaak in sommige gevallen hoger dan in de algemene zorgvergelijker.

AanbiederVrije keuzeKorting basisKorting aanvullendAfsluiten
CZKeuze7%10%klik hier
VGZKeuze6%10%klik hier
Nationale NederlandenAltijd10%20%klik hier
ONVZAltijd8%10%klik hier

Opzegservice 

Stap je over van zorgverzekeraar? Overstappen heb je met een paar klikken geregeld. Jouw oude zorgverzekering wordt automatisch opgezegd. 

Nog geen keuze kunnen maken?

Neem contact op via 0162 - 475 675. De zorgspecialisten staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Vragen kun je ook stellen per mail info@geerts.nl

Particulier aanbod

Benieuwd naar het particuliere aanbod? Bekijk dan ons particulier aanbod.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht