Vitaliteit

Vitaliteit van je werknemers

Een belangrijke factor voor de werksfeer en winst

Onvoldoende motivatie en vitaliteit

Heb je een probleem met werknemers die onvoldoende betrokken en gemotiveerd zijn? Vraag je je af of jouw onderneming en jouw medewerkers wel voldoende vitaal zijn? De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging: flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering vragen aanpassingsvermogen van werkgevers en werknemers. Oudere werknemers moeten langer doorwerken en kunnen wellicht deze ontwikkeling niet goed bijhouden. Dit kan ten koste gaan van hun motivatie en functioneren.

Investeer in duurzame inzetbaarheid

Verlaag het risico op absenteïsme en verzuim en verhoog de betrokkenheid van je medewerkers. Wat je hiervoor moet doen? Investeer in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je werknemers! Vitale werknemers bruisen van de energie, zijn veerkrachtig, zijn fit, hebben een groot doorzettingsvermogen en kunnen onvermoeid doorwerken. Vitaliteit is meer dan de afwezigheid van ziekte of het ervaren van fysieke gezondheid, het hangt samen met werkplezier, productiviteit en inzetbaarheid. Wanneer je hier samen met je werknemers in investeert ga je samen op weg naar een duurzame inzetbaarheid. Dit is niet alleen cruciaal voor de continuïteit en groei van je onderneming, maar zorgt ook vaak direct voor lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit en financieel resultaat. 

Wij bieden een helpende hand

Door middel van onze jarenlange ervaring op het gebied van ziekte en verzuim hebben wij een programma ontwikkeld waarmee jij jouw medewerkers en jouw onderneming:

  • Het vermogen geeft om met plezier te presteren en een actieve bereidheid geeft om mee te veranderen met wat de werkomgeving vraagt
  • Gezonder maakt, om daarmee ook de afnemende belastbaarheid van jouw medewerkers af te remmen en hun inzetbaarheid en productiviteit te verhogen

Kortom; het programma gaat over belastbaarheid, motivatie en employability. Het is een integrale aanpak die leidt tot een gezonde leef- en werkstijl, veranderingsbereidheid en persoonlijk leiderschap van jouw werknemers. 

Iets voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar wat ons programma en vitaliteit & duurzame inzetbaarheid in zijn algemeen inhoudt? Dit maken wij snel duidelijk middels een kort vraaggesprek en een presentatie! Neem contact op met onze experts.

Onze specialismes

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Om een advies te kunnen geven dat helemaal past bij jouw onderneming, beschikken wij over expertises op het gebied van verschillende branches, waaronder: de metaal- en technische branche, de agrarische sector, garage bedrijven, transport en logistiek. Verder hebben wij onze unieke werkgeversdesk en hebben wij veel kennis in huis op het gebied van pensioen. 

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden