Onze zorgverzekeraars

Online regelen 

  - Voorwaarden
  - Vergoedingsoverzicht
  - Declareren
  - Wijziging

 

 

ONVZ al jaren de beste zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar is de meest aanbevolen zorgverzekeraar van Nederland. Dat blijkt uit de jaarlijkse klantenmonitor Zorgverzekeringen van MarketResponse. ONVZ-verzekerden geven hun verzekeraar gemiddeld een 8,3. Samen met de ONVZ-labels PNOzorg en VvAA vormt de verzekeraar uit Houten de top drie voor beste dienstverlening.

 

ONVZ: Particulier

Wij hebben voor onze particuliere klanten de hoogste kortingen van Nederland gekregen. Als u via ons uw ONVZ zorgverzekering afsluit dan krijgt u 3% op de Basisverzekering en 7% korting op de aanvullende pakketten. U profiteert met name van de goede service van de beste zorgverzekeraar van Nederland. 

ONVZ: ZZP en MKB

Wanneer u ZZP-er of medewerker van klein MKB bent krijgt u een ruime korting van 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten. Met 8% korting op de restitutie basisverzekering en tot 10% op alle aanvullende verzekeringen profiteert u nergens anders van hogere kortingen. Heeft u een MKB collectief lopen dan krijgt u de hoogste kortingen van 8% op de Basisverzekering en 10% op de aanvullende pakketten. Dit is speciaal voor u als ondernemer en al uw gezinsleden! 

U zit al bij ONVZ?

Heeft u al een verzekering bij ONVZ? Profiteer dan eenvoudig van onze korting. Onderteken onderstaand formulier en mail deze naar info@geerts.nl en wij regelen de rest.

 

ONVZ Zorgverzekeraar is door ZorgKiezer.nl uitgeroepen tot ‘beste zorgverzekeraar van Nederland’. ONVZ scoort met een 8,2 ruim boven het gemiddelde van 7,3. Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar: “We zijn ontzettend trots dat wij de Gouden Award hebben gewonnen. Keuzevrijheid en service zijn bij het kiezen van de juiste zorgverzekering belangrijke criteria. Als ONVZ vinden we dat iedereen zelf moet kunnen bepalen naar welke arts of naar welk ziekenhuis hij gaat. We zijn blij dat klanten onze inzet op dat gebied erkennen.”

 

Adresgegevens
Mathildastraat 39
4901 HC Oosterhout

Postbus 85
4900 AB Oosterhout

info@geerts.nl

Telefoon
0162 - 475 675
0162 - 475 671 (schade)
Berekenen
Auto
Reis
Inboedel
Woonhuis
Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Zorg
Overig

Inloggen ‘Mijn Geerts’
Openingstijden:
Maandag:8.30 tot 17.30 uur
Dinsdag:8.30 tot 17.30 uur
Woensdag:8.30 tot 17.30 uur
Donderdag:8.30 tot 19.00 uur
Vrijdag:8.30 tot 17.30 uur

Buiten openingstijden op afspraak


Privacy
Disclaimer
Sitemap
© 2018 Geerts Financiële Dienstverleners