Autoverzekering

 • Advies op maat
 • Persoonlijke service bij schade
 • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aanPremie berekenen en direct afsluiten

Autoverzekering

Een auto is een van je meest kostbare bezittingen. Het is daarom belangrijk om er zeker van te zijn dat jouw auto juist verzekerd is, zodat eventuele schade goed en correct wordt uitgekeerd. Afhankelijk van jouw wensen, kies je de dekking van de auto. Zo bepaal je zelf voor een groot deel de premie voor de verzekering. De adviseurs van Geerts helpen je graag!

WA, WA Plus of All Risk autoverzekering? 

Heb je een auto? Dan ben je verplicht om een WA autoverzekering af te sluiten. Met een WA verzekering ben je verzekerd voor de schade die je, door jouw schuld, bij een ander aanbrengt. Als je je auto WA Plus verzekert, ben je ook verzekerd voor schade door noodweer en vandalisme. En bij een All Risk verzekering, krijg je ook de schade vergoed die door je eigen schuld is ontstaan. Aan een uitgebreidere dekking hangt natuurlijk ook een ander prijs. Daarom adviseren we bij oudere auto's, om niet de meest uitgebreide verzekering te nemen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende dekkingen van een autoverzekering. Onze adviseurs zijn hier uiteraard helemaal in thuis en zoeken graag voor je uit welke autoverzekering bij jou en jouw auto past.

Schade aan anderen door jou WA WA Plus All Risk
Schade aan andere voertuigen
Schade aan bezittingen
Schade aan personen
Schade aan jouw auto van buitenaf      
Diefstal
Ruitbreuk
Botsingen met dieren
Brand & explosie
Extreem weer (storm en hagel)
Schade aan jouw auto door jezelf      
Aanrijding
Overige schade door jezelf

Aanvullende autoverzekeringen

Verder is het mogelijk je te verzekeren voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg. 
 • Rechtsbijstandverzekering

  Als je een aanrijding krijgt is het niet altijd duidelijk wie er schuldig is en wie er dus door de verzekering aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade. Heb je schade buiten je schuld om? Dan moet je zelf de schade gaan verhalen op de tegenpartij. Een basis autoverzekering (WA, WA Plus of All Risk) biedt hiervoor geen dekking. Met een aanvullende rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp om schade aan je auto of letselschade te verhalen op de tegenpartij.
 • Ongevallen inzittenden

  Bij een ongeval kunnen de bestuurder en passagiers van jouw auto gewond raken en zelfs blijvend letsel oplopen. Deze aanvullende verzekering keert een vast bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Zelfs als de bestuurder verantwoordelijk is.
 • Schadeverzekering inzittenden

  Met een schadeverzekering inzittenden zijn de bestuurder en passagiers van jouw auto goed verzekerd voor zowel letselschade als schade aan hun bagage en kleding. Deze aanvullende verzekering keert na een ongeval een bedrag uit dat gelijk is aan de werkelijk geleden schade, ongeacht wie verantwoordelijk is. Ook passagiers kunnen aanspraak maken op de werkelijk geleden schade.
 • Pechhulpverzekering

  Hoe goed je je auto ook onderhoudt, het kan altijd gebeuren dat je pech krijgt. Met de aanvullende pechhulpverzekering kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Je kunt kiezen voor pechhulp in Nederland, maar ook voor pechhulp in heel Europa.

Vragen over uw autoverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Wat te doen bij schade?

Heb je een schade? Dan kan je dit direct online melden. Natuurlijk mag je ons ook bellen, mailen of een bericht sturen via de chat of WhatsApp. Bij een ongeval adviseren we je in ieder geval om:

 • foto's te maken van de aanrijding
 • de kentekens van de betrokken voertuigen te noteren
 • de adresgegevens van de tegenpartij te noteren
 • samen een Europees schadeformulier in te vullen

Europees schadeformulier

Het is verstandig om een schadeformulier in je auto te leggen, zodat je deze in kan vullen als je bij een ongeluk betrokken raakt. Dit formulier hebben we nodig voor het in behandeling nemen van de schade. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Belangrijk: onderteken het schadeformulier niet als de tegenpartij iets opgeeft waar jij het niet mee eens bent.

Schadevrije jaren

Ieder jaar dat je verzekerd bent en geen schade claimt, bouw je een schadevrij jaar op. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe meer korting je krijgt op de premie van je autoverzekering. Die schadevrije jaren kun je ook weer verliezen, bijvoorbeeld als je zelf schade veroorzaakt. Elke zogenaamde schuldschade kost je 5 schadevrije jaren. Meld je een autoschade? Dan berekenen wij voor je of het verstandig is om deze schade in te dienen.

Alle producten binnen de categorie Verkeer en Vervoer

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.