Schade, wat nu?

Ons schadeteam staat voor je klaar!

Heb je schade? Wat vervelend! Op deze pagina vind je informatie over het melden van je schade. Je hebt (gelukkig) niet dagelijks te maken met een schade, dus als je hier vragen over hebt is dat heel logisch. Heb je vragen of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het invullen van het schadeformulier? Neem gerust contact op met ons schadeteam via 0162-475671 of door te mailen naar schade@geerts.nl. Laura, Erica, Roy en Aries staan voor je klaar!

Hoe verloopt het proces van jouw schademelding?

1) Schade melden
Je meldt de schade bij ons schadeteam. Dit kan met een formulier op onze website, per mail, telefonisch of door gewoon even naar ons kantoor te komen.

2) Aanleveren informatie
Afhankelijk van het soort schade hebben wij een aantal zaken nodig om de schade snel en correct af te kunnen wikkelen. Wanneer je de schade bij ons hebt gemeld krijg je van ons een e-mail waarin staat welke informatie wij van jou nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s, een ingevuld schadeformulier en een inschatting van de herstelkosten. In deze mail informeren wij jou ook over zaken zoals het eigen risico. 

3) Schade-expert
Wanneer het om een grotere schade gaat, dient er een schade-expert ingeschakeld te worden. Wij plannen in dit geval een afspraak met een schade-expert voor jou in. Deze stelt dan het schadebedrag vast.

4) Reparateur kiezen
Vervolgens kies je de reparateur die jouw voorkeur heeft. Uiteraard kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze voor een reparateur.

5) Eventuele uitkering schade
Als de schade is gedekt door een van je verzekeringen, dan keren wij het schadebedrag aan jou of rechtstreeks aan de reparateur uit.

6) Invullen vragenlijst
Na afhandeling van de schade bellen wij je nogmaals op om te vragen of je tevreden bent met het verloop. Op die manier weten we zeker dat je tevreden bent en kunnen wij eventueel verbeterpunten achterhalen.

Contact

Wil je een schade melden of heb je een vraag? Onze schadebehandelaars zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur. Bel of WhatsApp naar 0162-475675, mail naar schade@geerts.nl, chat via onze website, vul het contactformulier in of kom langs bij ons op kantoor!

In geval van spoed zijn wij 24/7 bereikbaar via 0162-475675.

Vul het schadeformulier in

Met het onderstaande online schadeformulier kun je uiteenlopende schades bij ons melden. Hoe completer je alles aanlevert, hoe sneller wij de schade kunnen behandelen. Voor overige schades sturen wij graag een specifiek schadeformulier. Wil je liever het schadeformulier op papier invullen? Dat kan! Klik hier voor het algemene schadeformulier en klik hier voor het autoschadeformulier.

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht