De groei van Geerts: van zolderkamer tot bedrijf met twee vestigingen

Het is nu misschien lastig voor te stellen, maar Geerts is ooit begonnen op een zolderkamer. Jan Geerts ging toen nog op zijn fiets langs relaties om polissen af te geven en premies te innen. We vertellen je graag meer over de geschiedenis van ons familiebedrijf.

Het was 1950 toen Jan Geerts tot de ontdekking kwam dat er in de regio Oosterhout behoefte was aan meer dan alleen een brand- en aansprakelijkheidsverzekering. Ondernemend als hij is, richtte hij toen Geerts op. Het eerste kantoor was zijn zolderkamer. Uiteraard wist toen nog niemand dat daar het kantoor zat. Dag in, dag uit, fietste opa Geerts kilometers om zijn producten aan te bieden en premies te innen.

2022: je bent welkom in Oosterhout én Tilburg

Ons eerste kantoor was een mijlpaal in de geschiedenis van Geerts. Dit begon bij één unit van de winkel die er eerst zat, maar breidde steeds verder uit. Inmiddels zijn we meerdere keren verhuisd en hebben we door de overname van Blank Advies een tweede locatie erbij gekregen. Afgelopen maart hebben we weer een mooie stap gemaakt en hebben we intrek genomen in onze nieuwe locatie in Oosterhout op Europark 11.

Wat merk jij hier als relatie van?

Opa Geerts zei “Door hard te werken, eerlijk advies te geven en altijd klaar te staan, heb ik het vertrouwen weten te winnen van een grote groep mensen.” Dit is ook waar de kernwaarden vandaan komen die vandaag de dag nog steeds centraal staan binnen Geerts: betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. Persoonlijke aandacht is voor ons geen doel of streven, maar een dagelijkse werkwijze! Dit is dit jaar nog extra beloond; we zijn namelijk uitgroepen tot beste advieskantoor in de categorie particulier advies. Een hele eer en een heel mooi compliment!

Derde generatie

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en staan er 50 adviseurs voor je klaar. Ieder met hun eigen expertise zodat we jou kunnen voorzien van een echt waardevol en persoonlijk advies. Of je nu bij ons terecht komt voor advies over je verzekeringen, bedrijfsverzekeringen, hypotheek of pensioen. Jouw adviseur gaat uit van jouw individuele wensen, omstandigheden en mogelijkheden. Open en transparant en altijd aan jouw zijde. In die persoonlijke benadering is er bij Geerts in al die jaren niets veranderd.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.