Bootverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aan

Bootverzekering

Wil je een bootverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou en jouw boot past en sluiten deze voor je af.

Ook voor je boot geldt een wettelijke verzekeringsplicht als je hiermee vaart. Bij Geerts sluit je een pleziervaartuigerzekering af die is afgestemd op jou en je vaartuig.

WA, volledig of beperkt casco

Ga je het water op? Dan dien je minimaal een WA-verzekering voor je boot te hebben. Deze verzekering dekt de schade die je toebrengt aan anderen.

Je kunt er ook voor kiezen je WA-verzekering aan te vullen met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzeker je je, naast de schade aan anderen, ook voor schades aan je eigen boot als gevolg van onder andere storm, onweer, schipbreuk, aanvaring, brand, inbraak of diefstal.

Met een volledige of beperkte casco dekking zijn ook je inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor verzekerd.

Beveiliging van je vaartuig

De afgelopen jaren is in de watersport de criminaliteit sterk toegenomen. Buitenboordmotoren en boten op trailers zijn voor dieven gemakkelijke en gewilde objecten, vooral op onbewaakte plaatsen. Steeds meer verzekeraars stellen daarom preventiemaatregelen verplicht. Om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, dien je bijvoorbeeld  je buitenboordmotor met een SCM-goedgekeurd slot te bevestigen. Uiteraard word je bij het afsluiten van de verzekering hierop gewezen door onze adviseurs.

Vragen over uw bootverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.