Hypotheekcafé

Meld je aan voor het hypotheekcafé over verduurzaming!

Je woning verduurzamen levert je veel op. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Dit is vaak wel een flinke investering. Heb je hier niet voldoende geld voor? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit alsnog te kunnen betalen. Tijdens het hypotheekcafé vertellen onze adviseurs je graag meer over deze mogelijkheden!

Meld je gratis aan voor ons hypotheekcafé!

Kom jij naar ons hypotheekcafé op 13 april? Gezellig! Meld je kosteloos aan via het formulier hiernaast. Onze hypotheekadviseur Sander Rommelse en Gerrit Janssen van Oosterhout Nieuwe Energie vertellen je meer over het verduurzamen van je woning en de financiering hiervan. Na afloop van de presentatie is er uiteraard ruimte voor algemene vragen. Heb jij vragen over je persoonlijke woonsituatie en wat jij kunt doen om het verduurzamen van je woning te financieren? De adviseurs van Geerts staan voor je klaar en plannen graag een afspraak met je in. Ken je mensen voor wie dit ook interessant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan gerust door, zij zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.