Kampeerautoverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aan

Camperverzekering

Wil je een camperverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou en jouw camper past en sluiten deze voor je af

Een goede camperverzekering is onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Je kunt de polis verder uitbreiden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouw je ook met je camper schadevrije jaren op. Deze kun je later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kun je meestal meenemen. Je moet dan een verklaring van je autoverzekeraar aanleveren.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.