Schade, wat nu?

   

Schade melden

Heb je schade? Wat vervelend! Op deze pagina vind je informatie over het melden van je schade. Je hebt (gelukkig) niet dagelijks te maken met een schade, dus als je hier vragen over hebt is dat heel logisch.

Onderdaan deze pagina vind je de online schadeformulieren. Heb je vragen of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het invullen van het schadeformulier? Neem gerust contact op met ons schadeteam via 0162-475671 of door te mailen naar schade@geerts.nl.

Aries, Laura, Erica, Roy en Joost staan voor je klaar!

Meld gemakkelijk je schade:

 • Meld je schade eenvoudig via de Geerts app

 • Bel naar 0162-475671

 • Mail naar schade@geerts.nl

 • WhatsApp ons op 0162-475675

 • Hulp nodig bij het invullen van je schadeformulier? Loop gerust bij ons binnen!

Hoe meld je een schade?

 1. Schade melden
  Je meldt de schade bij ons schadeteam. Dit kan met een formulier op onze website, per mail, telefonisch of door gewoon even naar ons kantoor te komen.
   
 2. Aanleveren informatie
  Afhankelijk van het soort schade hebben wij een aantal zaken nodig om de schade snel en correct af te kunnen wikkelen. Wanneer je de schade bij ons hebt gemeld krijg je van ons een e-mail waarin staat welke informatie wij van jou nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s, een ingevuld schadeformulier en een inschatting van de herstelkosten. In deze mail informeren wij jou ook over zaken zoals het eigen risico. 
   
 3. Schade-expert
  Wanneer het om een grotere schade gaat, dient er een schade-expert ingeschakeld te worden. Wij plannen in dit geval een afspraak met een schade-expert voor jou in. Deze stelt dan het schadebedrag vast.
 1. Reparateur kiezen
  Vervolgens kies je de reparateur die jouw voorkeur heeft. Uiteraard kunnen wij je helpen bij het maken van de keuze voor een reparateur.
   
 2. Eventuele uitkering schade
  Als de schade is gedekt door een van je verzekeringen, dan keren wij het schadebedrag aan jou of rechtstreeks aan de reparateur uit.
   
 3. Invullen vragenlijst
  Na afhandeling van de schade bellen wij je nogmaals op om te vragen of je tevreden bent met het verloop. Op die manier weten we zeker dat je tevreden bent en kunnen wij eventueel verbeterpunten achterhalen.

Vul het schadeformulier in

Met het onderstaande online schadeformulier kun je uiteenlopende schades bij ons melden. Hoe completer je alles aanlevert, hoe sneller wij de schade kunnen behandelen. Voor overige schades sturen wij graag een specifiek schadeformulier. Wil je liever het schadeformulier op papier invullen? Dat kan!

 Klik hier voor het algemene schadeformulier Klik hier voor het aanrijdingsformulier

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.