Startersfunctie Tilburg of Oosterhout

Jij zorgt dat onze relaties van advies verzekerd zijn! Dit doe je bij een familiebedrijf, met een informele werksfeer en korte lijnen. Een plek waar je echt wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze relaties

Zoek jij een leuke baan in de financiële wereld? Geerts is op zoek naar talenten die het adviesvak willen leren. Wil jij particulieren of bedrijven voorzien van goed advies? Of misschien wil je onze relaties wel helpen met hun schades. Er zijn verschillende mogelijkheden! Bij Geerts zijn al diverse collega’s vanuit de schoolbanken gestart en vervolgens steeds verder doorgegroeid binnen het bedrijf. Samen met jou kijken we graag wat jij leuk vindt en wat de mogelijkheden zijn.

Wat kun je verwachten?

Jij staat voor onze relatie klaar en helpt ze bij allerlei vragen over hun verzekeringen of hypotheek. Je bent voor de relatie telefonisch en per mail bereikbaar en te vinden op het kantoor in Oosterhout of Tilburg. Ook chat en whatsapp behoren tot jouw communicatiemiddelen. Jij voert wijzigingen door, voert aanvragen in, bewaakt de voortgang op wijzigingen van polissen en je houdt relatie- en polisgegevens up-to-date. Kortom; jij zorgt ervoor dat onze relaties goed verzekerd zijn.

Werken bij een familiebedrijf met een hecht team, een informele werksfeer en korte lijnen?

Dan past Geerts bij jou! In 1950 is Geerts vanuit een zolderkamer opgericht door opa Geerts. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat in de top 100 van grootste onafhankelijke advieskantoren staat. Het persoonlijke en informele is wel altijd gebleven. Daarnaast zijn we vorig jaar uitgeroepen tot het beste advieskantoor voor Particulieren.

Werken bij Geerts is iets voor jou als:

  • Je houdt van een informele werksfeer, een platte organisatie en korte lijntjes
  • Je staat voor kwaliteit en wilt iets extra’s kunnen doen richting relaties
  • Je energie krijgt van het verrassen en helpen van relaties
  • Je op zoek bent naar een plek waar je inbreng wordt gewaardeerd
  • Je 60 enthousiaste en behulpzame collega’s wilt

Waar kom jij te werken?

Je vindt Geerts in Tilburg en Oosterhout. In 2022 zijn wij in Oosterhout verhuisd naar Europark 11. Een fijne, nieuwe werkplek. Aan jou de keuze waar je het liefste werkt!

Werkervaring

Heb je nog geen diploma’s? Geen probleem! Het belangrijkste is dat jij enthousiast bent over het verzekeringsvak. Bij Geerts krijg je mogelijkheid om naast je werk je diploma’s te halen. Daarnaast krijg jij 60 behulpzame collega’s die je graag de kneepjes van het vak bijleren. Periodiek heb je een gesprek om je werkzaamheden te bespreken. Gaat alles goed en past het werk bij je? Ook kijken we naar de verdere uitdagingen zodat jij mogelijk kunt doorgroeien in je functie.

32 tot 40 uur per week

Het gaat om een functie voor minimaal 32 uur per week. Er is een goede pensioenregeling, je krijgt reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur). Ook krijg je een laptop tot je beschikking.

Een klein en hecht team

Of je nu kiest voor het werken in Tilburg of Oosterhout, je komt terecht in een hecht team. Neem hier alvast een kijkje om te zien wie je nieuwe collega’s worden. Iedere dag heb je met dit team een dagstart. Zo weet je precies wat er bij elkaar speelt en zo kunnen jullie elkaar snel helpen.

Benieuwd hoe het nu echt is om bij Geerts te werken? Lees hier de interviews met de medewerkers van Geerts.

Veel extra’s

Daarnaast mag je gratis meedoen aan de bootcamp op maandag. Je kan gratis gebruik maken van a.s.r. Vitality. Er worden regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Je krijgt de mogelijkheid om WFT’s te halen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt ruim 60 enthousiaste en behulpzame collega’s. Je gaat veel leuke relaties helpen die blij zijn met je hulp. En als klapper op de vuurpijl krijg je op je eerste werkdag het Geerts welkomstpakket!

Upload direct je CV of mail naar Leonie

Stuur jouw cv naar Leonie vialvgageldonk@geerts.nl of upload deze direct hier. Een motivatiebrief is niet nodig. Tijdens een gesprek, waarbij je zelf de koek bij de koffie mag kiezen, heb je ruimte genoeg om je motivatie toe te lichten.

Werken bij Geerts?