Uitvaartverzekering

  • Geen zorgen over de kosten van je uitvaart
  • Persoonlijk en deskundig advies
Vraag advies aan

Uitvaartverzekering

Jij wilt toch ook dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van je uitvaart?

De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet je al snel op € 4.500,- rekenen. Met een uitvaartverzekering zorg je ervoor dat jouw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten.

Je kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Bereken je uitvaartkosten

Het is geen prettige bezigheid om de kosten van je uitvaart te berekenen. Maar uit ervaring weten wij dat veel mensen niet weten wat tegenwoordig de prijzen voor een begrafenis of crematie zijn. En dus ook niet of hun huidige verzekering wel toereikend is. Met de handige uitvaartkostenmeter krijg je aan de hand van tien eenvoudige keuzes snel een goed inzicht.

Uitvaartkostenmeter

Wil je een uitvaartverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou past en sluiten deze voor je af.

Alle producten binnen de categorie Gezin en Gezondheid

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.