Vacature Hypotheekadviseur (Locatie: Tilburg)

Altijd al eens bij een familiebedrijf willen werken? Waar de relatie op de eerste plaats staat? Er ruimte is voor jouw eigen inbreng en oplossingen? Solliciteer direct als hypotheekadviseur! 

Wat zijn je taken als hypotheekadviseur?

Als Hypotheekadviseur sta jij voor onze klanten klaar als zij hun eerste huis willen kopen, hun hypotheek over willen sluiten, als ze willen verhuizen, als ze gaan scheiden en bij al hun andere vragen over hun hypotheek. Ook ben je thuis in levensverzekeringen en help je relaties met hun (expirerende) lijfrentes. Je hebt daarnaast brede kennis van financiële vraagstukken. Kortom; dankzij jou zijn onze relaties van (hypotheek)advies verzekerd! Als Hypotheekadviseur bestaat je primaire taak uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren Relatiebeheerder Hypotheken. 

Wat verwachten wij van jou?

Jouw kracht is dat je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken. Je hebt oog voor de klant, bent communicatief sterk en je bent stressbestendig. Daarnaast ben je commercieel vaardig en weet je wat er nodig is om je omzettarget te halen. Afspraken in de avonduren zijn voor jou geen belemmering. Uiteraard heb je ook de benodigde Wft diploma’s op zak. Inschrijving en ervaring als FFP of NVHP zijn een pre. Je hebt daarnaast ruime ervaring (minstens 5 jaar) in het geven van hypotheekadvies. 

Wat krijg je hiervoor terug?

Je krijgt een arbeidscontract voor 32-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen passen bij jouw werk en ambities. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.Daarnaast krijg je 45 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes. 

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur jouw motivatie en cv naar Bo Gilkes via b.gilkes@personato.nl of upload deze direct via onderstaande button. Vragen? Bel Bo op 06-83668142.

Sollicteer direct

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.