Vacature: Verzekeringsadviseur Particulieren Oosterhout

Altijd al eens bij een familiebedrijf willen werken? Waar de relatie op de eerste plaats staat? Er ruimte is voor jouw eigen inbreng en oplossingen? Solliciteer direct! 

Jouw functie

Binnen Geerts stel jij de relatie centraal. Zijn wens, is jouw uitdaging. Bij verschillende verzekeraars kan deze wens in vervulling gaan en jij zoekt de best passende! Van nature zet jij hiervoor een stap extra. Jij bent voor de relatie telefonisch bereikbaar en te vinden op kantoor. Ook chat, whatsapp en zeker videobellen behoren tot jouw communicatiemiddelen. Minstens zo belangrijk is de administratieve afhandeling. Het streven; alles in één keer goed. Weet jij alle ballen in de lucht te houden? 

Over Geerts

Kenmerkend voor ons Oosterhouts familiebedrijf is een informele werksfeer. Waar jij gaat samenwerken met 44 enthousiaste en vakbekwame collega’s. Daarnaast krijg je ook nog 6 leuke collega's die op onze locatie in Tilburg werken. Liever in Tilburg aan de slag? Dat kan! Ook kan je meedoen aan de bootcamp of de vrijdmiddagborrel. It’s all about balance. 

Jij brengt mee…

… een WFT Basis en Schade Particulier. Het liefst één jaar relevante werkervaring en een dosis enthousiasme. 

Jij krijgt…

… een arbeidscontract voor bepaalde tijd met 24 tot 40 uur per week. Met een duidelijk perspectief voor de toekomst. Je krijgt een marktconform salaris, pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur).  

Enthousiast? 

Stuur jouw cv naar Leonie van Gageldonk via lvgageldonk@geerts.nl of upload deze direct via onderstaande button. Een motivatiebrief is niet nodig. Tijdens een gesprek, waarbij je zelf de koek bij de koffie mag kiezen, heb je ruimte genoeg om je motivatie toe te lichten. Vragen? Bel Leonie op 0162-475675. 

Solliciteer direct

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.