Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade die door uw werknemers en uw producten is veroorzaakt. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar voor jouw bedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als jij of één van je medewerkers schade toebrengt aan bijvoorbeeld één van jouw klanten, is het prettig om te kunnen terugvallen op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen materiële schade die door jou of een werknemer is veroorzaakt. Ook persoonlijke (letsel)schade is verzekerd binnen deze aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, evenals productaansprakelijkheid.

Financiële risico's vermijden

Omdat het bij aansprakelijkheidsstelling vaak om grote bedragen gaat, is een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een must voor elk bedrijf. Wij helpen graag bij het inventariseren van de risico's die jouw onderneming loopt en het vaststellen van de beste dekkingsvorm. Bel ons gerust voor een afspraak!

Voordelen van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheidsstelling bij materiële- en persoonlijke (letsel)schade.
  • Ook dekking bij productaansprakelijkheid.
  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.