Fabriek met veel uitstoot

Milieuschadeverzekering

Jouw bedrijf uitstekend verzekerd tegen milieuschade na een brand of calamiteit.

Vraag offerte aan

Milieuschadeverzekering dekt hoge kosten sanering en gevolgschade

Heeft jouw bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kun je onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld als er brand is geweest. Je opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan jouw pand en goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater.

De kosten van milieuschade lopen snel op. Het gaat vaak niet alleen om de saneringskosten, maar ook om alle kosten die moeten worden gemaakt om de sanering mogelijk te maken. Het opbreken van straten of trottoirs bijvoorbeeld. De kosten van een milieuschade lopen daarom al snel in de tienduizenden euros! De milieuschadeverzekering dekt de kosten van het opruimen én de consequenties hiervan.

Milieuschadeverzekering: ook voor bedrijfsschade

Ook de kosten van onderzoek en in de meeste gevallen tevens de eventuele bedrijfsschade worden gedekt door de milieuschadeverzekering. Wat voor jou de beste polis is, hangt af van veel factoren. Wij helpen je graag om de ideale milieuschadeverzekering voor jouw bedrijf samen te stellen!

Voordelen van de milieuschadeverzekering

  • Dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan.
  • Vergoedt tevens onderzoekskosten en eventuele bedrijfsschade.
  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade

Vragen over uw milieuschadeverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsschade

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.