Pensioen

Een helpende hand bij het vinden van een geschikte pensioenregeling

Goed geregeld voor jouw werknemers

Met een goede collectieve pensioenregeling ben je als bedrijf extra aantrekkelijk voor werknemers, maar de regelingen rond pensioenen zijn niet eenvoudig. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor een goed pensioen voor je werknemers. Naast het geven van advies, helpen onze experts je ook graag bij het beheer van je pensioenregeling. Onze experts kijken naar alle aspecten van het pensioen zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat je (collectieve) pensioenregeling up-to-date is, voldoet aan de fiscale kaders en aan de wensen van jou en je medewerkers.

Jouw pensioen

Uiteraard is het ook belangrijk om als ondernemer je eigen pensioen te regelen, wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken.

Het adviestraject

De pensioenregeling kan ingewikkeld zijn. Daarom leggen we je graag in heldere taal uit welke mogelijkheden er zijn. Samen komen we tot de beste pensioenregeling voor je werknemers. Benieuwd hoe het adviestraject eruit ziet? Bekijk de infographic

Schade meldenInloggen Mijn GeertsPolisvoorwaarden
Stuur een bericht