AdviesPolis heet vanaf nu Geerts!

Per 1 mei 2022 gaat AdviesPolis verder onder de naam Geerts. Dirk Terwindt draagt het stokje over aan Richard van Dongen, Sanne Geerts en Tomas Geerts.

 

Namens Dirk:

Voor u verandert er bijna niets

U blijft verzekerd bij de maatschappij waar uw verzekering nu lopen. Uw huidige verzekeringsdekkingen en/of premies worden ongewijzigd voortgezet. Ik (Dirk) blijf tot het einde van 2022 werkzaam om samen met de collega’s van Geerts te zorgen voor een goede overdracht. Samen zijn we u goed van dienst. U bent altijd welkom op het kantoor van Geerts aan de Charles Stulemeijerweg 15 in Tilburg.

Wie is Geerts?

Geerts is een familiebedrijf, opgericht in 1950 door ‘opa Geerts’. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Met een energiek team van adviseurs helpt Geerts particulieren en bedrijven met het beheersbaar houden van financiële risico’s. Heeft u verzekerings-, pensioen-, of hypotheekadvies nodig? U kunt terecht bij de adviseurs van Geerts. Het doel van Geerts is dat u zich persoonlijk verbonden voelt. Hierbij is persoonlijke aandacht geen streven, maar een dagelijkse werkwijze. Bij Geerts bent u van advies verzekerd! Ben je benieuwd naar de adviseurs van Geerts? Op deze pagina stellen ze zich alvast kort voor!

Kennismaken

Geerts ontmoet u graag en neemt binnenkort, naast de ontmoetingen die ik nog met u heb, contact met u op om u welkom te heten. Wilt u direct kennismaken? U bent van harte welkom op het kantoor van Geerts, daar staat de koffie voor u klaar! U kunt Geerts bereiken via 0162-475675 of op info@geerts.nl.
 

Afscheid

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Ik neem dit jaar nog contact met u op om u persoonlijk te bedanken!