Blank Advies heet vanaf nu Geerts!

Per 1 januari gaat Blank Advies verder onder de naam Geerts. Leon en Marie-Therese Blank doen na 35 jaar een stapje terug en dragen het stokje over aan Richard van Dongen, Sanne Geerts en Tomas Geerts.

Namens Leon:
 

Wat betekent dit voor jou?

Ben je een relatie van Blank Advies? Dan verandert er bijna niets.Je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar je nu verzekerd bent. Je adviseurs, Joost van Gennip en ikzelf, blijven beschikbaar voor al je vragen. Dennie Rovers heeft een nieuwe baan gevonden vlakbij zijn woonplaats. Ik doe een stapje terug om ook wat meer vrije tijd te hebben. Je kunt mij vanaf januari 3 dagen per week bereiken. Daarnaast krijgen we versterking van twee nieuwe collega’s; Suzanne Kerkhof en Fred van Etten. Sander Koese, verzekeringsadviseur Bedrijven bij Geerts, gaat aan de slag als Teamleider in Tilburg. Uiteraard ben je nog altijd welkom aan de Charles Stulemeijerweg 15 in Tilburg. 

Geerts

Er waren vele gegadigden voor de overname van ons kantoor. Zorgvuldig hebben wij afgewogen welke kandidaat het beste past bij de cultuur en filosofie van ons kantoor en jouw belangen. Op basis daarvan is onze keuze gevallen op een familiebedrijf dat is opgericht door de opa van de huidige eigenaren, Sanne en Tomas Geerts. Zij worden aangevuld met mede-eigenaar Richard van Dongen die al vele jaren ervaring in ons vak heeft. Het verhaal achter Geerts lees je hier. Ben je benieuwd naar de adviseurs van Geerts? Op deze pagina stellen ze zich alvast kort voor!

Bedankt!

Dit is zeker geen afscheid van mij. Waar en wanneer nodig kun je mij altijd bereiken. Maar voor mij en mijn vrouw is dit na 35 jaar een mijlpaal. En die hebben wij samen met jou bereikt. Bedankt daarvoor!