Optimum Advies heet vanaf nu Geerts!

Per 1 mei 2023 maakt Optimum Advies deel uit van Geerts

Namens Bob:

Per 1 januari is Boyd een andere uitdaging aangegaan. Sinds die tijd is het nogal stil op kantoor. Ondanks onze kantoorhond mis ik toch de collega’s om me heen en goed personeel is heel moeilijk te vinden. Vandaar dat ik heb besloten niet meer op zoek te gaan naar personeel maar naar nieuwe collega’s.

Met veel trots en plezier vertel ik dat per 01-05-2023 Optimum Advies deel uit gaat maken van Geerts. Samen met mijn 50 nieuwe collega’s zorgen we ervoor dat je nog steeds de service krijgt die je van mij/Optimum Advies gewend bent. Voor mij wordt het wel even wennen om op de fiets naar mijn werk te kunnen, in plaats van regelmatig in de file naar Breda te staan.

Wie is Geerts?

Persoonlijke aandacht is wat ik, maar ook wat Geerts belangrijk vindt. Geerts is ook een echt familiebedrijf, opgericht in 1950. Deze specialisten in verzekering,- pensioen,- en hypotheekadvies staan vanaf nu ook voor jou klaar. Zij helpen hun klanten zoals zij zelf ook graag geholpen willen worden. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en deskundig financieel advies, daar hecht Geerts veel waarde aan. Ik ben ervan overtuigd dat dit aansluit bij de manier waarop Optimum Advies ruim 20 jaar lang zijn klanten heeft geadviseerd. Ik draag mijn bedrijf en mijzelf ☺ dan ook met een gerust hart over aan Geerts. Er verandert bijna niets. Je blijft goed verzekerd en daarnaast blijf ik nog steeds beschikbaar voor al jouw vragen, alleen mijn bureau verhuist naar Europark 11, Oosterhout.

Kennismaken?

Met veel plezier kijk ik terug op ruim 20 jaar Optimum Advies. Dank voor al die jaren vertrouwen in  (mij) ons! Ik heb in ieder geval veel zin om aan de slag te gaan op mijn nieuwe werkplek in het mooie, nieuwe kantoor van Geerts in Oosterhout. Je bent van harte welkom op het kantoor bij Geerts, daar staat de koffie voor je klaar! Wil je direct kennismaken? Je bereikt Geerts via 0162-475675 of op info@geerts.nl. Graag tot ziens!