Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Je privé vermogen verzekerd voor aansprakelijkheid in uw rol als bestuurder.

Vraag offerte aan

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt privé-vermogen

Ben je bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kun je, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in je privé-vermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.

Ook voor een onbedoelde fout of voor illegale of onverantwoordelijke daden van je medebestuurders kun je als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook je privé-vermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert tegen dit risico en de juridische kosten die je in een dergelijke situatie moet maken.

Loop je risico om als bestuurder aansprakelijk te kunnen worden gesteld?

Deze vraag kunnen wij pas beantwoorden als wij je hebben gesproken. Mocht het antwoord 'ja' zijn, dan kan Geerts helpen met een uitstekende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Mocht je dan toch als bestuurder aansprakelijk worden gesteld, weet je in elke geval zeker dat dit jouw privé-vermogen niet aantast. Bel ons gesrust voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheid bestuurders, commissarissen en toezichthouders.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Advies op maat 

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.