Wat zijn je verplichtingen als werkgever rondom verzuim? En hoe kom je deze na?

Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld tussen de €250 en €400 per dag kost? Daarnaast zijn je verplichtingen bij een langdurig zieke medewerker groot. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en je hebt verschillende re-integratieverplichtingen.

Kijk de webinar terug!

Wat zijn je verplichtingen als werkgever rondom verzuim? En hoe kom je deze na? Dat legt Anne Coppens, relatiebeheerder bij de Werkgeversdesk, uit in haar webinar die op 22 april heeft plaatsgevonden. Je kijkt de webinar terug via deze link.

Is MKB Verzuim - Ontzorgverzekering voor jou interessant?

De verzuimcijfers stijgen helaas al jaren en mede door Corona is de kans op een (langdurig) zieke medewerker steeds groter. Ben je benieuwd of de MKB Verzuim - Ontzorgverzekering iets voor jou is? Ook als je op dit moment een (normale) verzuimverzekering hebt lopen, kan het overstappen naar een MKB Verzuim - Ontzorgverzekering het overwegen waard zijn. Heb je vragen naar aanleiding van de webinar? Of wil je graag een offerte? Neem gerust contact op met onze werkgeversdesk via 0162-475677, door te mailen naar werkgeversdesk@geerts.nl of via dit contactformulier.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.