Een huis kopen, verbouwen of je bestaande hypotheek aanpassen?

Een hypotheek is een langdurige verplichting. Goed hypotheekadvies is daarom belangrijk. De adviseurs van Geerts helpen jou hierbij. Op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen wordt uit meer dan 30 geldverstrekkers de hypotheek gekozen die hier het beste bij past.

Je wordt van A tot Z begeleid

Tijdens de adviesgesprekken legt jouw adviseur je duidelijk en geduldig uit wat je kan lenen en wat er van je wordt verwacht. Het regelen van je hypotheek doe je niet dagelijks, dus stel gerust al je vragen. Tijdens het aanvragen van de hypotheek begeleid Sandra of Patricia je en kan je al je vragen aan hen stellen. Ook bij het regelen van een taxateur of notaris helpen wij je graag. 

Maximaal genieten van je aankoop, met minimale inspanningen

Via jouw eigen hypotheekportaal upload je gemakkelijk de gevraagde documenten. Hierin zie je ook duidelijk wat je nog aan dient te leveren en wat de status is van je hypotheekaanvraag. Daarnaast helpen Sandra en Patricia jou ook met het aanleveren van de juiste documenten. Zo kan jij maximaal genieten van de aankoop van je huis en hoef je minimale inspanningen te leveren voor het regelen van je hypotheek. Dat doen wij voor je!

Sander, Bob, Patrick, Sandra en Patricia staan voor je klaar!

Sinds 1950 staat Geerts al klaar met hypotheekadvies. Inmiddels staan we op plaats 73 in de top 100 van intermediair in Nederland.  Jouw hypotheek is bij onze adviseurs in goede handen!

In Oosterhout staan Sander, Bob, Patrick, Sandra en Patricia staan voor je klaar om jouw hypotheek te regelen. Kom je in Tilburg op gesprek? Dan verzorgen Hans, Hans, Ilona, Joyce en Dionne jouw hypotheek.  

Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies?

Geen verborgen kosten

Je eerste afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend. Heb je een huis gekocht en laat je je hypotheek door ons regelen? Top! In dit document vind je de advieskosten. In deze advieskosten is alles inbegrepen. Is het je eerste koophuis? Dan krijg je ook nog korting! Wil je korting op de advieskosten én kosteloos gebruik maken van de service van Geerts tijdens de looptijd van je hypotheek? Dan kan je het service abonnement afsluiten.

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 
 

Starters

Hypotheek voor doorstromers

Ben je van plan om een andere woning te kopen? Wij geven je graag inzicht in jouw mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

Hypotheek oversluiten

Wil je besparen op je woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen je graag bij jouw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Oversluiten

Laagste hypotheekrentes

Een greep uit de 30 geldverstrekkers die voor jou worden vergeleken

Reviews Oosterhout