Woonhuisverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aanPremie berekenen en direct afsluiten
Voor alles dat vast zit in, op of aan je huis

Woonhuisverzekering (ookwel; opstalverzekering)

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt.

Wat is een woonhuisverzekering?

Met een woonhuisverzekering (wordt ookwel opstalverzekering genoemd) dek je eventuele schade aan jouw woning, tuin, glas en garage en alle daarbij behorende onroerende zaken af. Denk hierbij aan schade aan deuren of kozijnen als gevolg van inbraak, waterschade aan muren en plafonds door lekkage van leidingen of afvoer, stormschade of glasschade door ruitbreuk. Eenvoudig gezegd valt onder onroerende zaken alles wat niet verhuisbaar is, zoals de muren en de keuken. Alles wat wel te verplaatsen is, valt onder de inboedel.

Waarom een woonhuisverzekering?

Een woonhuisverzekering is in veel gevallen verplicht door de hypotheekverstrekker. Los daarvan is het een absolute must voor wie een eigen woning heeft. Een schade kan flink oplopen en voor een beperkte premie ben je al verzekerd tegen schades aan je woning. 

Vragen over uw woonhuisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Huis en Wonen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.