Reisverzekering

  • Advies op maat
  • Doorlopende of kortlopende reisverzekering
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Reisverzekering

Sta je op weg naar je vakantiebestemming met pech op de route du soleil? Of moet je onverhoopt op vakantie een bezoek brengen aan het ziekenhuis? Een zorgeloze vakantie kan zomaar eindigen in een heel avontuur. Om te voorkomen dat je na de vakantie een torenhoge rekening krijgt na een ziekenhuisbezoek en dat je niets krijgt op het moment dat er iets waardevols is gestolen, is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten.

Doorlopend of kortlopend?

Je kunt kiezen voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Beide reisverzekeringen verzekeren jou en jouw eigendommen tijdens de vakantie of weekendje weg in zowel Nederland als daarbuiten. De basisdekking biedt hulpverlening en dekking voor extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast kan een reisverzekering op maat worden gemaakt, door aanvullende zaken te verzekeren.
 

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je jouw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Groene kaart

In de meeste landen is het voldoende als je de groene kaart op wit papier geprint of digitaal bij je hebt. In de volgende landen wordt dit niet geaccepteerd: Albanië, Bosnië en Herzegovina, Iran, Israël, Macedonië, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland, Servië, Tunesië, en Turkije. In Bulgarije is een originele groene kaart niet verplicht, maar wel aan te raden.

Wil je met jouw auto door één van bovenstaande landen rijden? Vraag dan een groene kaart op bij ons, dan ontvang je deze per post.

 

Ga je op vakantie? Dan zijn deze verzekeringen misschien ook handig:

Camper

Camperverzekering

Caravanverzekering

Boot met senioren

bootverzekering

Eurocross: 'Veel Nederlanders overschatten hun skikwaliteiten'

07-02-2024

De meeste Nederlandse skiërs denken dat ze veel beter met de lange latten overweg kunnen dan in werkelijkheid het geval is. Ook bereidt slechts een enkeling zich goed genoeg voor op een wintersportvakantie.

Goed voorbereid naar de wintersport

22-12-2023

Naar verwachting reizen zo'n miljoen Nederlanders de komende maanden af naar een wintersportbestemming. Geldt dat ook voor u? Vergeet dan niet om uw reisverzekering, uw ziektekostenverzekering en uw aansprakelijkheidsverzekering te controleren!

Op vakantie? Vergeet uw groene kaart niet!

04-07-2023

Als u met de auto over de grens gaat, is het altijd verstandig om uw internationale verzekeringsbewijs – beter bekend onder de naam groene kaart – mee te nemen. Sterker nog: als u dat niet doet, bent u in sommige landen niet verzekerd!