Vakantie naar het strand

Reisverzekering

  • Advies op maat
  • Doorlopende of kortlopende reisverzekering
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Reisverzekering

Sta je op weg naar je vakantiebestemming met pech op de route du soleil? Of moet je onverhoopt op vakantie een bezoek brengen aan het ziekenhuis? Een zorgeloze vakantie kan zomaar eindigen in een heel avontuur. Om te voorkomen dat je na de vakantie een torenhoge rekening krijgt na een ziekenhuisbezoek en dat je niets krijgt op het moment dat er iets waardevols is gestolen, is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten.

Doorlopend of kortlopend?

Je kunt kiezen voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Beide reisverzekeringen verzekeren jou en jouw eigendommen tijdens de vakantie of weekendje weg in zowel Nederland als daarbuiten. De basisdekking biedt hulpverlening en dekking voor extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast kan een reisverzekering op maat worden gemaakt, door aanvullende zaken te verzekeren.

In verband met het Coronavirus hebben veel landen reisbeperkingen ingesteld. Daarom is het vaak niet meer mogelijk om te reizen. Om die reden kan het zijn dat verzekeraars beperkingen hebben ingesteld op hun reis- en annuleringsverzekeringen. Ga je op reis? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierover kunnen informeren.

Alle producten binnen de categorie Vakantie en Recreatie

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.