Reisverzekering

  • Advies op maat
  • Doorlopende of kortlopende reisverzekering
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Reisverzekering

Sta je op weg naar je vakantiebestemming met pech op de route du soleil? Of moet je onverhoopt op vakantie een bezoek brengen aan het ziekenhuis? Een zorgeloze vakantie kan zomaar eindigen in een heel avontuur. Om te voorkomen dat je na de vakantie een torenhoge rekening krijgt na een ziekenhuisbezoek en dat je niets krijgt op het moment dat er iets waardevols is gestolen, is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten.

Doorlopend of kortlopend?

Je kunt kiezen voor een doorlopende of een kortlopende reisverzekering. Beide reisverzekeringen verzekeren jou en jouw eigendommen tijdens de vakantie of weekendje weg in zowel Nederland als daarbuiten. De basisdekking biedt hulpverlening en dekking voor extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast kan een reisverzekering op maat worden gemaakt, door aanvullende zaken te verzekeren.
 

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je jouw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Groene kaart

In de meeste landen is het voldoende als je de groene kaart op wit papier geprint of digitaal bij je hebt. In de volgende landen wordt dit niet geaccepteerd: Albanië, Bosnië en Herzegovina, Iran, Israël, Macedonië, Marokko, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland, Servië, Tunesië, en Turkije. In Bulgarije is een originele groene kaart niet verplicht, maar wel aan te raden.

Wil je met jouw auto door één van bovenstaande landen rijden? Vraag dan een groene kaart op bij ons, dan ontvang je deze per post.

 

Ga je op vakantie? Dan zijn deze verzekeringen misschien ook handig:

Camper

Camperverzekering

Caravanverzekering

Boot met senioren

bootverzekering

Nederlanders sluiten veel meer reisverzekeringen af

29-06-2022

Het aantal nieuwe reisverzekeringen dat Nederlanders afsluiten, is dit jaar met maar liefst tweederde gestegen. Ongeveer de helft van de verzekeringsnemers kiest ervoor om ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Hier moet je op letten als je een reisverzekering afsluit

13-06-2022

De meeste coronabeperkingen zijn geschrapt en de zomervakantie komt in zicht. Daarmee is de vakantievoorpret voor veel Nederlanders begonnen: vier op de vijf landgenoten hebben namelijk vakantieplannen. Waar moet je op letten als je een reisverzekering afsluit?

Reisverzekering: controleer de annuleringsvoorwaarden goed!

28-04-2022

De voorwaarden van annuleringsdekkingen van reisverzekeringen kunnen flink van elkaar verschillen. In de praktijk betekent dit dat u de kleine lettertjes goed moet lezen om de verzekering te vinden die het beste bij u past.

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.