Grote brand met brandweer

Bedrijfsschadeverzekering

De continuïteit van jouw bedrijf uitstekend verzekerd als je bedrijfsprocessen stil komen te liggen door brand of andere calamiteiten.

Vraag offerte aan

Jouw bedrijfsrisico's verzekerd

Als jouw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Je opstal- en inboedelverzekering dekken dan niet de schade die je oploopt omdat je bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als je dit risico wilt afdekken, sluit je een bedrijfsschadeverzekering af.

De bedrijfsschadeverzekering vangt het grootste deel van je vaste, doorlopende kosten op en bied je tevens een vergoeding voor omzetderving. Ook de kosten die je moet maken voor de instandhouding en hervatting van jouw bedrijfsactiviteiten worden binnen de verzekering bedrijfsschade vergoedt.

Een vast aanspreekpunt met kennis over jouw branche

Binnen ons kantoor heb je altijd één vast aanspreekpunt. Hier maak je alvast kort kennis met onze adviseurs. Deze adviseur is tevens op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw branche. Om er zeker van te zijn dat de verzekering passend is bij jouw onderneming bieden wij gespecialiseerde oplossingen voor specifieke branches.

 

Voordelen van de bedrijfsschadeverzekering

  • Dekt de vaste bedrijfskosten en de kosten voor de instandhouding en hervatting van de werkzaamheden.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade

Vragen over uw bedrijfsschadeverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Alle producten binnen de categorie Bedrijfsschade

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.